Την ετοιμότητα τους για τα πλέι οφ διατράνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου οι Sallas Mavericks όταν φιλοξενήθηκαν από τους ελλιπείς Αναλώσιμους στο πλαίσιο της τελευταίας στάσης της κανονικής περιόδου της West Division 2 κυριαρχώντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του παρκέ.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό 8-6 πήραν τα πάνω τους . Με σερί 11-0 και τους Σφήκα (6) και Χατζηκοκολάκη (4) σε πρώτο ρόλο πήραν διαφορά που παρά τις προσπάθειες από τον Κοταράκο (6) και το τρίποντο του Ντούγια κράτησαν ως την εκπνοή της πρώτης περιόδου (9-17).

Η απόσταση μεγάλωσε ως το +15 στη συνέχεια χάρη στον Γλεντη (4) και το τρίποντο του Αρβανιτάκη, με τους γηπεδούχους να επιχειρούν να μειώσουν με τους Κοταράκο (5) , Αντωνιάδη (4) κι ένα ακόμα τρίποντο από τον Ντούγια, με το αποτέλεσμα να είναι στο 21-32 στο ημίχρονο.

Μετά τη διακοπή οι Mavs απλοποιησαν την κατάσταση με total basketball! Η άμυνα τους ήταν σφριγηλή καθώς επέτρεψαν μόλις επτά πόντους (Κοταράκος 4, Μεϊντάνης 3). Με σερί 9-0 με τις τρίποντες βόμβες του Αρβανιτάκη και τον Σφήκα (από 6π) ανέβασαν τη διαφορά στο +25 (38-53) στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Κοταράκος έκανε ότι μπορούσε σκοράροντας 12 πόντους για τους Αναλώσιμους δίχως όμως να αλλάξει το παραμικρό. Στον αντίποδα οι παίκτες του Τσουκάτου ήταν σοβαροί και με τους Φασούλα (7), Γλεντή (4) και το τρίποντο του Σφήκα έφτασαν με άνεση στο ροζ φύλλο με 42-69 και θα αντιμετωπίσουν τους Mad Frogs στον πρώτο γύρο των πλέι οφ με τους Αναλώσιμους να περιμένουν τους Thunderclutch.

Mvp αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Σφήκας. Είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Αποντιυ ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Παναγιώτης Κοταράκος έχοντας 27 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αργύρης Φασούλας που κατέγραψε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε: Στη διάθεση και το βαθύ ρόστερ των νικητών .