Στο πλαίσιο της τελευταίας πράξης της κανονικής περιόδου για το δεύτερο γκρουπ της North Division 2 οι μόλις πέντε διαθέσιμοι Αthenian Warriors φιλοξένησαν το βράδυ της Δευτέρας τους Fatherland Havaliers και επιστρέφοντας από το -27 πήραν στο τέλος μια μεγάλη νίκη, τερματίζοντας με αυτόν τον τρόπο στην ένατη θέση. Οι Havs αναμένουν την τελική κατάταξη για να μάθουν τον αντίπαλο τους στα πλέι-οφ !

Αρχικά λοιπόν οι φιλοξενούμενοι καθήλωσαν τους αντιπάλους τους. Με ολοκληρωτικό μπάσκετ και τον Αποσκίτη να πυροβολεί πιο γρήγορα κι από τη σκιά του από τα 6.75 , με 12 πόντους και 4 τρίποντα, αλλά και τους Γάκη (5) & Ζαφειρόπουλο (4) να συνδράμουν μέσα στη ρακέτα ήταν καταιγιστικοί. Προηγήθηκαν με 6-23 και καθώς παό την άλλη πλευρά αντέδρασαν μερικώς μόνον οι Λούβαρης και Κατσανάκης (με τέσσερις έκαστος) η διαφορά έφτασε στο +20 (8-28) στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου.

Η απόσταση πήγε ως το +27 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με τους Ε. Κάββουρα (7) και Παπανικολάου (5) να μπαίνουν μπροστά. Ο Κατσανάκης με δύο τρίποντα και οι Γαλάνης και Λούβαρης (από 4) βοήθησαν τους Πολεμιστές να μείωσουν ως το 24-44 του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επαλάληψη. Με επιμέρους 13-3 και την τριπλέτα Νανούση (8), Λούβαρη (7) και Κατσανάκη (6) έριξαν τη διαφορά προσωρινά κάτω από τους δέκα, με τον Αποσκίτη να την φέρνει στο 45-57 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι Warriors θύμισαν κάτι από Golden State δικαιολογώντας πλήρως το προσωνύμιο τους. Πραγματικοί Πολεμιστές. Με νέο 17-2 με τον άχαστο Κατσανάκη (11π με 3τρ) σε πρώτο πλάνο και τους Λούβαρη και Νανούση να συνεπικουρούν με 5 & 4 πόντους αντίστοιχα έφεραν το ματς τούμπα . Το τέλος δεν ήταν για καρδιακούς ! Οι Fatherland με καλάθια από τους Παπανικολάου και Χ. Κάββουρα προσπέρασαν με 62-63 δύο λεπτά πριν τη λήξη.  Ο Χατιλλάρι έκανε το 64-63 στο 1'10" με τον Ε. Κάββουρα να απαντά στα 30". Και ήρθε ο Κατσανάκης με ένα τρίποντο μαχαιριά στα 10" να γράψει το 67-65 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς ο Χ. Κάββουρας αστόχησε, ο Γάκης πήρε το ριμπάουντ, σκόραρε αλλά υπέπεσε σε βήματα !

Mvp αναδείχθηκε ο bomber Αποστόλης Κατσανάκης. Είχε 27 πόντους με το απίθανο 8/14 τρίποντα, καθώς και 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και μόλις ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Θοδωρής Αποσκίτης με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ (double double), 2 ασιστ κι ένα λάθος.

Key player επίσης με double figures ήταν ο Δημήτρης Νανούσης που μέτρησε 12 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 4 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έδειξαν τεράστιο σθένος και αντοχές για να γυρίσουν ένα παιχνίδι από τη στιγμή που είχαν "πιεί θάλασσα" !