Ανατρέποντας διαφορά 14 πόντων οι Baskethoopers πήραν μια μεγάλη νίκη ολοκληρώνοντας έτσι την καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών που τους έφερε στην προνομιούχο όγδοη θέση κυριολεκτικά πάνω στο νήμα, απέναντι στους Stovronto Raptors την τελευταία αγωνιστική της South Division 2. Τώρα θα αναμετρηθούν με τους Shakers, ενώ οι αντίπαλοι τους που τερμάτισαν έβδομοι θα παίξουν απένατι στους Freaks !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με λιγότερο άγχος στο παρκέ του "Θ. Πούτος". Με το δίδυμο Μπιζίκου & Σακελλαρίδη να σκοράρει έφτασαν σε double score, με τους Παυλόπουλο και Ανδρίτσο (από 5π) να μαζεύουν τη διαφορά μειώνοντας σε 11-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τους Raptors ! Με τον Μαυρόπουλο να κανονιοβολεί από τα 6.75 δύο φορές, τον Μπιζίκο άλλη μια και τον σταθερό Σακελλαρίδη (5) με σερί 11-0 έφτασαν στο +14 ! Ο συναγερμός χτύπησε στο στρατόπεδο των γηπεδούχων με την "παλιοσειρά", τον Λάππα δηλαδή να απαντά με το ίδιο τρίποντο νόμισμα τρεις φορές και το ημίχρονο να κλείνει στο 24-34.

Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη. Οι Baskethoopers μετέφεραν το κέντρο βάρους εκεί που είχαν τη δύναμη πυρός. Κοντά στο καλάθι. Με κύριο εκφραστή τον Ανδρίτσο που πέτυχε επτά πόντους και τους Λάππα και Φ. Αδελφουλάκο να συνδράμουν με τρεις έκαστος, ροκάνισαν τη διαφορά, καθώς η άμυνα τους ήταν από ατσάλι ! Δέχτηκαν μόλις πέντε πόντους και με καλάθι του Ανδρίτσου προσπέρασαν με 40-39 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά κυριάρχησε το έντονο "θέλω" των γηπεδούχων ! Με τον Φ. Αδελφουλάκο να παίρνει τη σκυτάλη με έξι πόντους και τον Ανδρίτσο με ακόμα τέσσερις αύξησαν τη διαφορά παρά την προσπάθεια του Σακελλαρίδη από την αντίπερα όχθη και κατέκτησαν το πιο πολύτιμο φετινό τους ροζ φύλλο με το τελικό 54-45 !

Μvp με double double αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Σπύρος Παυλόπουλος ! Πέρα από το τρίποντο που πέτυχε είχε 11 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασιστ και δύο μπλοκ ! Άξιος συμπαραστάτης του στη ρακέτα και παίκτης κλειδί ήταν επίσης με double figures ο Νίκος Ανδρίτσος. Αν και άστοχος από τη γραμμή της φιλανθρωπίας (6/21) είχε 18 πόντους, 25 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και ένα λαθάκι.

Από τους Stovronto Raptors ξεχώρισε ο Γιάννης "Σακ" Σακελλαρίδης που κατέγραψε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και δύο λάθη.

Που κρίθηκε : Στο κίνητρο των νικητών αλλά και απίθανο φίνις στην τελική ευθεία !