Με φοβερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά και νίκη με 61-58 στην παράταση η BASXETONIA υπέταξε τους OLD DOGS.

Οι OLD DOGS προηγήθηκαν με τρίποντο του Μαργέλου αλλά ο Στρατηγόπουλος ισοφάρισε. Ο Μουστάκας απάντησε αλλά με 2 καλάθια του Αφχιανέ και σουτ του Κασδαναστάση έγινε το 9-6. Με τους Μιχαηλίδη, Κούρβα και Γκέο όμως έγινε το 9-12 για τους OLD DOGS.

Οι Μουστάκας και Κούρβας σκόραραν ξανά για να μειώσει ο Στρατηγόπουλος με τρίποντο. Ο Μιχαηλίδης αυτή τη φορά και ο Κούρβας από κοντά έκαναν το 12-20 και ο Λύκουρας σκόραρε για 3. Ο Στρατηγόπουλος κατάφερε να μειώσει όμως ο Γκέος έκανε το +10 για την ομάδα του. 

Ο Γκέος αρχικά και ο Μουστάκας στη συνέχεια ανέβασαν τη διαφορά στους 14. Μάλιστα ο Γκέος με έμμεσο τρίποντο έκανε το 16-32. Οι Σαβέριος και Στρατηγόπουλος μείωσαν Ενώ ο Κολιομίχος με τρίποντο έκανε το 23-35. Ο λύκουρας απάντησε αλλά οι Αφχιανές και Κανιώτης έριξαν ξανά τη διαφορά. Ο Κούρβας έκανε το 26-40 της 3ης περιόδου.

Με καλάθια των Σκαφίδα και Μιχαηλίδη η διαφορά έφτασε στους 18. Ο Στρατηγόπουλος μείωσε αλλά με τους Κούρβα για 2 και τρίποντο του Λύκουρα η διαφορά έφτασε στους 21 πόντους. Όλα έδειχναν πως τελείωσαν αλλά με τον στρατηγό Στρατηγόπουλου οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά στους 12 ενώ ο Αφχιανές έκανε το 39-49. Και πάλι ο Στρατηγόπουλος με 4 πόντους του μείωσε ενώ οι Κασδαναστάσης και Αφχιανές μείωσαν στους 3. Ο Κούρβας είχε 2/2 βολές αλλά με τρίποντο του Κασδαναστάση και βολές του Κολιομίχου το ματς πήγε στην παράταση. 

Ο Στρατηγόπουλος σκόραρε για να απαντήσουν οι Μουστάκας και Μιχαηλίδης με 1/2 βολές έκαστος. Ο Βαρδαβάς με φοβερό τρίποντο έβαλε μπροστά την ομάδα του ενώ ο Αφχιανές από κοντά και ο Κασδαναστάσης με 1/2 βολές έκαναν το 61-56. Ο Γκέος μείωσε με 2/2 βολές αλλά η BASXETONIA πανηγύρισε επική νίκη.

MVP της αναμέτρησης ο Στρατηγόπουλος με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους OLD DOGS ο Κούρβας είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την επική ανατροπή των 21 πόντων η BASXETONIA στο τέλος έβαλε τα κρίσιμα σουτ.