Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της Division 2 οι Blue Sharks Neurolife υποδέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής τους Climaland BC και μετά από ένα παιχνίδι φουλ ρυθμού πήραν άνετα νίκη χάρη στην ενέργεια και την ευστοχία τους από τα 6.75. Τερμάτισαν την έβδομη θέση και θα αντιμετωπίσουν τους Bandicoots στον πρώτο γύρο των play offs.

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός κάτι που αποδείχτηκε πλήρως για τους γηπεδούχους. Με καταιγιστικό τρόπο άρχισαν με ..19-0 !! Με όπλο τη δαιμονισμένη ευστοχία παό τα 6.75 (που για όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν σταθερά πάνω από το 50%) και τους Τομαρά (7), Αλεβιζάκη (6), Πέππα, Σακελλαρόπουλο και Μαμμα (με ένα τρίποντο) επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους. Ο Λαμπρόπουλος είχε ένα τρίποντο και οι Τερζής και Ζαμπάρας σκόραραν από ένα ακλάθι για τους αντιπάλους τους με το σκορ να είναι στο 22-7 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Climaland έδειξαν σφυγμό στη συνέχεια και με τους Τζίκα (9), Στεργιώτη(6) και Λαμπρόπουλο (5) μείωσαν προσωρινά σε μονοψήφια τη διαφορά. Όμως ένα νέο μπαράζ τριπόντων από τους "Καρχαρίες" από τους Τομαρά (7), Σκιαδόπουλο (5) , Αλεβιζάκη, Καλαποθάκο, Μαμμα και Σακελλαρόπουλο διαμόρφωσε το 45-29 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη έπεσε το τέμπο με τις ομάδες να επιδίδονται σε ελεύθερο μπάσκετ. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν κυρίως οι Τερζής (4) και Λαμπρόπουλος (ένα τρίποντο), ενώ στην αντίπερα όχθη ο Σακελλαρόπουλος είχε δύο τρίποντα, ο Καλαποθακος ένα και ο Τομαράς τέσσερις πόντους. Σκορ τρίτης περιόδου 59-42.

Στα τελευταία λεπτά οι Climaland βρήκαν χώρους και έδρασαν. Με τον Τζίκα να σημειώνει ακόμα 8 πόντους και τους Δαβιδέλη(5) και Λαμπρόπουλο (3) να σκοράρουν από μακριά η διαφορά κινήθηκε πέριξ των δέκα πόντων. Για τους Blue Sharks ο Τομαράς πρόσθεσε ακόμα οκτώ στο λογαριασμό τους διαμορφώνοντας εν πολλοίς το τελικό 72-62.

MVP ήταν ο Ανδρέας Τομαράς. Είχε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους Climaland ήταν ο Κασσιανός Τζίκας με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Γιάννης Αλεβιζάκης με γεμάτη στατιστική και 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : στο εκρηκτικό ξεκίνημα των νικητών !