Στο ντέρμπυ της ουράς της South Division 2 οι Cold N Steak Warriors ήταν καλύτεροι απέναντι στην Tinder Bologna το βράδυ της Δευτέρας στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού και ανεβάζοντας την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο πήραν το τελευταίο ροζ φύλλο της σεζόν αποφεύγοντας έτσι την τελευταία θέση στην κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετική εκκίνηση καθώς σκόραραν από μακριά με τους Πιτσίκαλη (6) και Μαργαρίτη (5). Ταυτόχρονα η άμυνα τους άφησε περιθώριο για παθητικό μόλις πέντε πόντων (Μπούσγος 3 & Μυριτζής οι σκόρερ) για να φτάσουν σε διψήφια απόσταση (15-5) στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Μπολωνέζοι ανέκαμψαν στη συνέχεια χάρη στο μακρινό σουτ. Ο Καρακίτσος (7) κι ο Γκέγκιος (3) βρήκαν στόχο έξω παό την περίμετρο , ενώ συνάμα η άμυνα τους καθήλωσε τους αντιπάλους τους στους πέντε πόντους (Μαργαρίτης & Καλόγρης από ένα καλάθι), με συνέπεια το 20-17 στου δρόμου τα μισά.

Οι "Πολεμιστές" βρήκαν και πάλι ρυθμό μετά την ανάπαυλα. Με αιχμές του δόρατος τους Καραντώνη και Πιτσίκαλη με τα τριποντάκια τους βρήκαν αντίσταση ουσιαστικά μόνο από τον Καρακίτσο (5) από την άλλη πλευρά και δημιούργησαν διαφορές πέριξ των δέκα πόντων. Η τρίτη περίοδος έληξε με το σκορ στο 33-25.

Στην τελική ευθεία οι Cold N Steak βρήκαν νέο πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Γκολφινόπουλου. Τελειώσε ιδανικά φάσεις στη ρακέτα πετυχαίνοντας οκτώ πόντους και με τη συνέργια από τα 6.75 του Καραντώνη (6) ξεκαθάρισαν οριστικά το ποιός θα επικρατούσε. Οι φιλοξενούμενοι πέραν του αξιόμαχου Καρακίτσου (5) δεν βρήκαν λύσεις στο μπροστά μέρος του γηπέδου και ως εκ τούτου δεν απείλησαν, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους "Πολεμιστές"  να επικρατούν με το τελικό 52-36 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Φώτης Καραντώνης. Είχε 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 6 λάθη. Καλύτερος για την Tinder ήταν ο Γιώργος Καρακίτσος με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και μια τελική πάσα.

Παίκτης κλειδί ήταν ο ο Αλέξανδρος Πιτσίκαλης που κατέγραψε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Η αναμέτρηση κρίθηκε μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά όταν οι νικητές μετουσίωσαν την υπεροχή τους στο ζωγραφιστό.