18η συνεχόμενη νίκη για τους Shakers, καθώς για την εικοστή πρώτη αγωνιστική της Division 2 κέρδισε πολύ δύσκολα τους Cool Dynamic με 57-59 στο κλειστό του Κορυδαλλού!

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, αφού από τα πρώτα λεπτά δεν άφησαν τους μπλε να πάρουν ανάσα με το επιβλητικό τους μπάσκετ, τις σφιχτές, τους άμυνες και τις κόντρα αντεπιθέσεις τόσο του Δημούλη όσο και του Γρίβα, έκαναν το εντυπωσιακό σερί 10-25. Από την άλλη μεριά οι Cool Dynamic δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν καθόλου στον ρυθμό των φιλοξενούμενων, σκοράροντας ναι μεν 10 πόντους αλλά ήταν και πάλι στο -15.

Ισσοροπημένο ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς και οι δύο πλευρές έβρισκαν σκορ χωρίς καμία να ξεφεύγει στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν την διαφορά των 15 πόντων αφου έληξε ισόπαλο 14-14. Λήξη δευτέρου δεκαλέπτου 24-39.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι Cool Dynamic, καθώς με τους Μαυράκη, Ράπτη και Σεφεριάδη μείωσε τη διαφορά. Ο Καρανδρέας ήταν αυτός που τραβούσε το κουπί στην επίθεση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Λήξη τρίτη δεκαλέπτου 36-47.

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, ο Σεφεριάδης ήταν μπροστάρης και πάλι στην επίθεση των Cool Dynamic και με προσωπικούς του πόντους έφερε το ματς στα ίσια. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι, δεν ξανακοίταξαν πίσω και παρά την πίεση της γηπεδούχου ομάδας  κράτησε την πρωτοπορία και επικράτησε με 57-59.

Mvp : Ο Γρίβας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 16 πόντους, 18 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κόψιμο. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Ράπτης που είχε 14 πόντους, 16 ριμπάουντ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Σεφεριάδης που μέτρησε 22 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταπληκτικοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα,  διασφαλίζοντας το ροζ φύλλο !