Ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και μήνυμα ενόψει των πλέι οφ πως δεν αστιεύονται έστειλαν την Κυριακή οι Sons of Kallipoli όταν και φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της 22ης στάσης της South Division 2 από τους Freaks.

Οι ομάδες ήταν παραγωγικές στην εκκίνηση σκοράροντας αρκετά αμφότερες. Οι μεν γηπεδούχοι βασίστηκαν στα τρίποντα από τους Χαντζή και Μεγάλο αλλά και τους Κουρέντζη & Αγγελακόπουλο, ενώ οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τον ίδιο τρόπο με τους Σούλα και Τέλχολαρρη μπαίνοντας μπροστά με 19-21 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Καλλιπολίτες ανέβασαν στροφές στη συνέχεια με την τετράδα Πρόκο, Σούλα (από 6π), Τέλχο (5) και Νικόλλα (4) αποκτώντας διψήφια απόσταση. Ο Αγγελακόπουλος σκόραρε οκτώ πόντους για τους Freaks κρατώντας τους σχετικά κοντά (36-44) στη μέση της διαδρομής.

Ο ρυθμός κατέβηκε στην επανάληψη δίχως όμως να αλλάξει το στάτους του ματς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στα χέρια τους από την άμυνα καθώς μόνο οι Χαϊδεμένος και Χαντζής έδειχναν απειλητικοί με τέσσερις πόντους ο καθένας . Έτσι με τον Α. Ναρεκιάν να βάζει τα δυνατά του με έξι πόντους κι ένα τρίποντο διατήρησαν διάφορα εννέα πόντων (46-55) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Δεν άλλαξαν πολλά ως το τέλος . Οι Sons με τον δραστήριο Σούλα (7) είδαν και τον Τζέρι Ναρεκιάν να χρίζεται σκόρερ επικρατώντας με σχετική άνεση με το τελικό 55-66 !

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Λαουρεν Σούλα έχοντας 23 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος. Για τους ηττημένους καλύτερη απόδοση είχε ο Αχιλλέας Αγγελακόπουλος , επίσης με double figures και 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Key player ήταν ο Ηλίας Πρόκο μετρώντας 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια που κατέθεσαν οι νικητές στο παρκέ !