Το βράδυ της Πέμπτης (11/4) οι Gin Supertonics φιλοξένησαν τους Tesseract με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την 14η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε εύστοχα και για τις ομάδες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 10-13 για το πρώτο δεκάλεπτο. Για τους Gin Supertonics ο Τσιολάκης πέτυχε (6) πόντους με τρία δίποντα ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Διαθεσόπουλος πέτυχε (4) και ο Γεωργακόπουλος με (3).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ μετα από σερί 0-11 στο 13΄, και ο πίνακας έδειχνε 17-26 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Tesseract ο Αγιοβλασίτης και ο Λεούσης πέτυχαν από (3), για τους γηπεδούχους ο Μωραΐτης Γ. πέτυχε (5) πόντους και ο Μωραΐτης Α. (2).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Gin Supertonics προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά αλλά ανεπιτυχώς και το σκορ διαμορφώθηκε 33-44 στο τριαντάλεπτο. Οι Gin με τον Πολύζο να πετυχαίνει (7) και να μαζεύει 4 ριμπάουντ, για τους φιλοξενούμενους ο Γεωργακόπουλος σκόραρε (7) και ο Φιορεντίνος (5).

Στη τέταρτη περίοδο οι Tesseract παίζοντας πολύ καλή άμυνα τελείωσαν το παιχνίδι και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 51-61. Ο Καμινάρης πέτυχε (6) πόντους με δυο τρίποντα, ο Μανές (3) και ο Στάμου (2) για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Βουδούρης σκόραρε (6) και ο Μακρής (4) με τους Tesseract να παίρνουν την δέκατη τέταρτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο «διπλός» Μάρκος Γεωργακόπουλος ο οποίος σκόραρε 16 πόντους, μάζεψε 16 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, σκέπασε τα ταμπλό 4 φορές με 31 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Φίλιππος Πολύζος, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους, 12 ριμπάουντ με 14 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Γιάννης Αγιοβλασίτης με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 17 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από την ευστοχία των φιλοξενούμενων μετά την πρώτη περίοδο, αλλά και στο καθαρό μυαλό που τους έδωσε ελεύθερα σουτ για να αυξήσουν το προβάδισμα.