Την έκτη θέση της East Division 2 κατέλαβαν οι Τσακορούκουνες που το απόγευμα της Κυριακής φιλοξενήθηκαν από τους Hoopfellas στην Καισαριανή καθώς μετά από μια αναμέτρηση όπου επικράτησε το ελεύθερο μπάσκετ πήραν το ροζ φύλλο και τώρα θα συναντηθούν με τους The Margi για τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι με τους Καλαλή και Fang να δίνουν λύσεις και σκορ (7 & 5 πόντοι αντίστοιχα) έμειναν κοντά , ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στους Κουλέντη και Δημόπουλο  για να προηγηθούν με 12-15 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Κουλέντη ασταμάτητο να πετυχαίνει 10 πόντους αλλά και μπαράζ τριπόντων από τους Παπουτσή, Λάμπρου και Δημόπουλο απέκτησαν διψήφια απόσταση. Οι Fellas αντέδρασαν με τον Αργυριάδη (8) και το τρίποντο από τον Νάση και μείωσαν σε 29-37 στη μέση της διαδρομής.

Οι Τσακορούκουνες διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού μετά τη διακοπή. Με τον Κουλέντη να ξεδιπλώνει το επιθετικό του ταλέντο με 11 πόντους και με τον Λάμπρου να σιγοντάρει με τέσσερις έφτασαν στο +16. Ο Καλαλής ήταν εκείνος που ξεχώρισε από τους Hoopfellas σε αυτό το κομμάτι του ματς, με το αποτέλεσμα να είναι στο 41-54 στο τριαντάλεπτο.

Με τους Χρονόπουλο και Παπουτσή να σκοράρουν έξω από την περίμετρο η διαφορά πήγε στο +18 για τους Τσακορούκουνες. Δίχως να έχουν κάτι να χάσουν οι Hoopfellas με σερί 8-0 και χάρη στους Αργυριάδη, Καλαλή (από 5π) και το τρίποντο του Μπέλμπα μείωσαν ως το τελικό 58-68 .

Πολυτιμότερος ποιός άλλον από τον Βαγγέλη Κουλέντη ; Έκανε ένα ακόμα double double με 33 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασιστ και ένα λαθάκι. Για τους Hoopfellas ξεχώρισε ο Σπύρος Καλαλής-Καλαλές με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και δύο λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Μιχάλης Λάμπρου. Μέτρησε 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και τρία λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι νικητές στο παρκέ και την απόδοση του Κουλέντη !