Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group), οι Ionians αναμετρήθηκαν με την Tune Squad. To παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του με τις 2 ομάδες να παίζουν με περίσσιο πάθος και πολύ ενέργεια. Το σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα ήταν 50-50 με τις ομάδες  να λύνουν τις διαφορές του στο εξτρά πεντάλεπτο. 53-56 έγραψε ο πίνακας με την Tune Squad να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα!

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά, κάτι που αποτυπώθηκε κυρίως στις άμυνες που ήταν ιδιαίτερα σκληρές. 13-13 ήταν το επιμέρους σκορ με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει από την άλλη. Για τους γηπεδούχους 7 πόντους πέτυχε ο Θεοδώρου. Από 1 τρίποντα έκαστος είχαν Νικολάρας και Καλλέργης. 5 είχε ο Αντωνίου και 4 ο Θωμάς για την Tune Squad.

Αέρα 3 πόντων πήραν οι γηπεδούχοι στην 2η περίοδο. Το τέμπο παρέμεινε γρήγορο με τα φάουλ και σκληρό παιχνίδι να έχουν την τιμητική τους για ακόμα μια φορά. 15-12 ήταν το σκορ του δεκαλέπτου με το ματς να παραμένει καυτό. Σειρά στο σκοράρισμα για τους προπορευόμενους πήρε έχοντας 7 πόντους ο Κοντός. Οι 4 πόντοι του Παπαπάνου και οι 3 του Ριζογιάννη κράτησαν όρθια την Tune Squad.

Στο +6 έφτασαν οι «Ίωνες» στο  3ο δεκάλεπτο. Παίζοντας στον ίδιο ρυθμό και έχοντας σε καλή αμυντική μέρα όλη την ομάδα κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Η Tune Squad ακολούθησε από κοντά, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει σε καμία φάση του αγώνα μπροστά στο σκορ. Για τους Ionians τον χαβά του με 7 σερί πόντους συνέχισε ο Θεοδώρου. Πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων στην περίοδο ήταν με 3 πόντους ο Ριζογιάννης.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι φιλοξενούμενοι στην 4η περίοδο. Βρίσκοντας από το πουθενά επιθετικό οίστρο επέβαλλαν τον ρυθμό τους και εκμηδένισαν την κατά τους διαφορά. Πέτυχαν 17 πόντους, δέχθηκαν 11 από τους Ionians και το ματς οδηγήθηκε στο εξτρά πεντάλεπτο. 50-50 ήταν το σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Για τους γηπεδούχους Καλλέργης και Κοντός πέτυχαν από 1 τρίποντο έκαστος. 13 είχε ο άχαστος Χ. Παπαδάτος για τους too hard to die φιλοξενούμενους.

Στην παράταση η Tune Squad ήταν καλύτερη. Δέχθηκε μόλις 3 πόντους, ήταν clutch όπου έπρεπε και κατάφερε να πάρει τον δύσκολο αυτό αγώνα. Οι Ionians πλήρωσαν τα λάθη τους και έχασαν έναν αγώνα που ήταν σχεδόν μόνιμα μπροστά. Για τους νικητές Παπαπάνος και Χ. Παπαδάτος είχαν από 1 καλάθι ο καθένας. 2 πόντους είχε για τους ηττημένους ο Θεοδώρου.

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Παπαδάτος με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 36 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Θεοδώρου με 20 πόντους, 13 ριμπάουντ (13-0), 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 36 λεπτά!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Σ. Παπαπάνος με 7 πόντους, 7 ριμπάουντ (3-4) και 1 λάθος σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία φάση με τον Καλλέργη να κάνει επιθετικό φάουλ σε κακό σημείο!