Βράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ και οι πρωτοπόροι La Mafia υποδέχτηκαν τους πάντα επικίνδυνους Tragic για την 22η αγωνιστική της division 2. Ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι φιλοξενούμενοι πήραν μια σημαντική νίκη που τους δίνει την ευκαιρία για ένα καλό πλασάρισμα ενόψει play-off. 

Το παιχνίδι ήταν οριακό ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο. Οι Tragic είχαν για πρωταγωνιστή τον bomber Αβαράκη, ενώ για τους μαφιόζους ξεχώριζε ο Μαρδάκης. Κανείς εκ των δύο δεν μπόρεσε να πάρει μια καλή διαφορά και έτσι η περίοδος έκλεισε με το ισόπαλο 12-12.

Στη συνέχεια η La Mafia ανέβασε σταδιακά την απόδοση της. Με τον Λάζο να προσφέρει πολύτιμες λύσεις, έτρεξαν ένα επιμέρους 15-1 στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου ανεβάζοντας τη διαφορά στους 11 πόντους (33-22)

Οι Tragic μετά την ανάπαυλα έδειξαν ότι θα πουλούσαν ακριβά το τομάρι τους. Με τον Γκόρο να παίρνει το όπλο του, ροκάνισαν σταδιακά την απόσταση, κατορθώνοντας να περάσουν μπροστά χάρη σε καλάθι του Κομιανού (37-38).Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση και το τέλος της τρίτης περιόδου έκλεισε στην απόλυτη ισορροπία 42-42.

Παρόμοια ήταν η κατάσταση και στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κανείς εκ των δύο δεν μπορούσε να πάρει κάποιο καλό προβάδισμα και έτσι φτάσαμε στο τελευταίο διλεπτο με το σκορ στο 50-50. Η Tragic αρχικά έφτασαν σε ένα πολύτιμο +3, για να μειώσει στον πόντο ο Δαρδαμάνης 52-53, που λίγο νωρίτερα είχε αστοχήσει σε τρίποντο. Δύο βολές του Γκόρου στο τέλος διαμόρφωσαν το τελικό 52-55, καθώς η la mafia δεν πρόλαβε να εκδηλώσει επίθεση.

MVP: Ο Γκόρος έκανε πολύ καλή εμφάνιση με 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Παίκτης κλειδί: Φοβερός και ο Αβαράκης που επίσης είχε 20 πόντους.

Για τη La mafia ξεχώρισε ο Μαρδάκης με 25 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.