Με θριαμβευτική νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην East Division 2 οι Los Tromos απέναντι στην Tune Squad BC καταλαμβάνοντας την ένατη θέση στην κατάταξη, ενώ οι αντίπαλοι τους κατετάγησαν όγδοοι και θα συναντήσουν τους Glory Road στον πρώτο γύρο της post season !

Η αρχή λένε πως είναι το ήμυσι του παντός κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι από αρκετά νωρίς για τους γηπεδούχους. Με τους Π. Τηγάνη και Γιαννακόπουλο να σκοράρουν κατά βούληση (6 & 5 πόντοι αντίστοιχα) και με την προσαρμοσμένη άμυνα προηγήθηκαν με 15-3. Μόνο ο Πιτσούνης (5) απειλούσε από τους αντιπάλους τους, με το σκορ να είναι στο 15-5 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Los Tromos διατήρησαν τη διψήφια απόσταση και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με τον Ν. Τηγάνη να σκοράρει από μακριά και τον Παύλο να προσθέτει ακόμα έξι στο λογαριασμό του άντεξαν απέναντι στους Πιτσούνη (9) και Χ. Χοκια (5π) για να φτάσουμε στου δρόμου τα μισά με το σκορ στο 31-19.

Η κατάσταση απλοποιήθηκε μετά τη διακοπή. Ο Π. Τηγάνης ήταν απολαυστικός με ακόμα εννέα πόντους, με τον sugar Daddy να βάζει την τρίποντη πινελιά του. Η δε άμυνα των Los Tromos στιβαρή και σοβαρή δέχτηκε μόλις επτά, διευρύνοντας τη διαφορά ως το 50-26 στο τριαντάλεπτο.

Το τελευταίο κομμάτι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Καράμπελας (8) και Τσιγώνιας (7) έκλεισαν επιτυχημένα την αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, την ώρα που Ν. Χοκιας και Φραδέλος (με 4 έκαστος) συνέβαλαν από την πλευρά τους, στο απόλυτα δίκαιο τελικό 68-38. 

MVP με double twenty αναδείχθηκε ο Παύλος Τηγάνης. Είχε 23 πόντους, 21 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γιώργος Πιτσούνης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Κώστας Καράμπελας με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πάτησαν το γκάζι στο δεύτερο μισό και εξαφανίστηκαν στον ορίζοντα !