Με φοβερή ανατροπή οι MAD FROGS επικράτησαν των THUNDERCLUTCH με 59-55 στην παράταση.

Ο Σαλαπάτας με τρίποντο και βολή έβαλε μπροστά την ομάδα του για να μειώσει ο Κωστόπουλος με σουτ. Με καλάθι του Μαυροδημητράκη και τρίποντο του Κόλλια η διαφορά πήγε στους 7 ενώ ο Σαλαπάτας έκανε το 2-11. Και πάλι ο ίδιος παίχτης σκόραρε για 3 για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ο Καραντζούνης. Ο Κοκοβές έκανε το 6-16 με τους φιλοξενούμενους να αποκτούν σημαντική διαφορά.

Με νέο σερί από τους Ψαράκη με 4 πόντους και από 2 των Καραλούλη και Μαυροδημητράκη η διαφορά έφτασε στους 18. Οι MAD FROGS όμως έβγαλαν αντίδραση με τον Κωστόπουλο να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του. Με 8 πόντους του κατάφερε να μειώσει ενώ ο Καραντζούνης με τρίποντο και σουτ από κοντά μείωσε στους 7 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Ο Κωστόπουλος ευστόχησε σε σουτ αλλά ο Μαυροδημητράκης με 6 πόντους του έκανε το 21-32. Με καλάθι όμως του Καραντζούνη και τους Φράγκο με ωραίο σουτ και Αδαμόπουλο από κοντά η διαφορά έπεσε και πάλι στους 6. Ο Κόλλιας σκόραρε τρίποντο αλλά ο Αδαμόπουλος με 2/2 βολές έκανε το 30-37.

Ενώ οι THUNDERCLUTCH ήταν σταθερά μπροστά με τον Κοκοβέ να κάνει το 30-39 η άμυνα ζώνης των γηπεδούχων λειτούργησε και με 2 τρίποντα του Καραντζούνη και σουτ του Γιαννόπουλου η διαφορά έπεσε στον πόντο. Μάλιστα με τους Γιαννόπουλου, Φράγκο και Αδαμόπουλο έγινε η ολικη ανατροπή για το 43-41. Ο Μαυροδημητράκης σκόραρε ενώ ο Σαλαπάτας με τρίποντο έκανε το 43-46 λίγο πριν το τέλος. Με 2/2 βολές του Κωστόπουλου η διαφορά έπεσε στον πόντο ενώ στο τέλος ο Γιαννόπουλος με 1/2 βολές έστειλε το ματς στην παράταση.

Οι δυο ομάδες παρέμεναν ισόπαλες στα πρώτα λεπτά. Ο Καραντζούνης ευστόχησε σε τρίποντο αλλά ο Σαλαπάτας απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Στην επόμενη φάση και πάλι ο Καραντζούνης σκόραρε για 3, ο Κοκοβές μείωσε με βολή αλλά ο Καραντζούνης από τη γραμμή των βολών έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

MVP της αναμέτρησης ο Καραντζούνης με 26 πόντους και 16 ριμπάουντ.

για τους ηττημένους ο Μαυροδημητράκης είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στο αχρείαστο φάουλ στα 10 δευτερόλεπτα που έστειλε το ματς στην παράταση και στην ευστοχία του Καραντζούνη στη διάρκεια της.