Στο πλαίσιο της τελευταίας στροφής της West Division 2 τα Μaximia με αρκετές απουσίες συνάντησαν τους Indiana Pagers που πήραν εύκολα τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με τις ομάδες να δίνουν ραντεβού την επομενη εβδομάδα για τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκαθάρισαν από τα πρώτα λεπτά τα πράγματα μπαίνοντας με φούρια στο παρκέ του Sala Sports Club. Με τους Γ. Καρασούλο (10π με 2τρ.) και Αδαμόπουλο (7) σε κέφια έφτασαν στο +19. Ο Ζώϊνας ήταν ο μόνος που βρήκε στόχο για τους αντιπάλους τους με έξι πόντους, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 6-23.

Δεν άλλαξαν πολλά στη συνέχεια. Οι Pagers διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης χάρη στον Δερβεντζή (7π), με τους Ζώϊνα, Manero (από 4) και το τρίποντο του Βουργανά να απαντούν από την άλλη πλευρά, για το 17-36 στο ημίχρονο.

Το μοτίβο παρέμεινε το ίδιο και στην επανάληψη. Οι Indiana είχαν περισσότερες λύσεις και ενέργεια σε κάθε θέση, με τον Γ. Καρασούλο (4) και τους Ματσούκα, Δερβεντζή και Στιβακτάκη (από ένα καλάθι) να βρίσκουν στόχο, ενώ τα Μαχίμια αντιπαρέταξαν την πείρα του Manero (5) και τον Ζώϊνα (3) για να μειώσουν σε 32-46 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η αρμάδα του Αδαμόπουλου είχε πιο πολλές δυνάμεις και τρεξίματα. Στιβακτάκης με επτά, Γ. Καρασούλος με πέντε και Μουτεσίδης με τέσσερις διεύρυναν την απόσταση πέρα από τους είκοσι πόντους, με τον Μ. Νερομυλιώτη να σκοράρει πέντε πόντους διαμορφώνοντας το τελικό 40-62.

MVP ήταν ο Γιώργος Καρασούλος με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Ζώϊνας έχοντας 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο καπιτάνο Αλέξανδρος Αδαμόπουλος. Μέτρησε 7 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καλύτεροι σε όλες τις γραμμές και κυριάρχησαν στο παρκέ.