Μεγάλη νίκη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του δεύτερου γκρουπ της Division 2 πέτυχε η Σφεντόνα επί των All Star Survivors σώζοντας την κατηγορία  !

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και με πολλούς πορωταγωνιστές (Κρατημένος, Βεϊσάκης από 4, Κυριακίδης και Κουμπής από ένα τρίποντο) προηγήθηκαν με 7-15 ! Ωστόσο ο Μπαρδούτσος το πήρε πάνω του και με εννιά σερί πόντους ανέτρεψε την κατάσταση με τους γηπεδούχους να προσπερνούν με 16-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ντέρμπυ είχαμε και στο μεγαλύτερο τμήμα της δεύτερης περιόδου. Για τους Survivors σκόραρε ο Κρατημένος (6π), όμως στην αντίπερα όχθη ένα 8-0 της Σφεντόνας με τους Μπαρδούτσο (6), Βαλτινό και Τσιβίογλου (από 5π) της έδωσε διψήφια απόσταση (36-24) στου δρόμου τα μισά.

Η επανάληψη ήταν παράσταση για έναν ρόλο ! Με τον Γκίνη (10π) να ανεβάζει στροφές και τους Μητρόπουλο (7) και Τεγόπουλο (4) να ακολουθούν με σερί 14-0 η διαφορά εκτοξεύτηκε για τη Σφεντόνα ! Από την αντίπερα όχθη πάλευε μόνο ο Βεϊσάκης (6) με συνέπεια το 61-35 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά αποδείχθηκαν τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους. Με τους Μητρόπουλο (7) και Σαχτούρη (6) δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν την απόσταση που είχαν. Ο Βεισάκης (8) με τον Κυριακίδη (6) και τον Κρατημένο (4) συνέβαλαν από τους All Star στο απόλυτα δίκαιο τελικό 78-53.

MVP ήταν ο Στέλιος Τεγόπουλος με 8 πόντους, 19 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων με double double ήταν ο Νίκος Κυριακίδης με 14 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Χρήστος Μπαρδούτσος που μέτρησε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καλύτεροι μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο !