Tην τέταρτη θέση πήραν μετά τη νίκη που πέτυχαν την Κυριακή στον Κορυδαλλό οι Spartans αφήνοντας τους Vikings εκτός της προνομιούχου οκτάδας στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της South Division 2. Τώρα καλούνται να ανιτμετωπίσουν τους Pioneers στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.

Αρχικά οι γηπεδούχοι ήταν πολύ δυνατοί. Με όπλο την ευστοχία τους από τα 6.75 με τους Καραγιαννάκη (6), Σκυλίδη (5) και Κουσούλη (3) έφτασαν σε διψήφια διαφορά . Για τους αντιπάλους τους ο Κολιούσης είχε 4 πόντους καιο Μπεχράκης ένα τρίποντο, μειώνοντας σε 19-9 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

H απόσταση έφτασε στο +13 με το τρίποντο του Αρφαρά στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου. Κουλούρης και Β. Λιάκος πήραν time out και μετά από αυτό οι "Σκανδιναβοί" αντέδρασαν. Προεξέχοντος του Κολιούση (6) και με τον Σ. Λιάκο να σημειώνει ένα τρίποντο με επιμέρους 5-12 έδωσαν μονοψήφιο πρόσημο στη διαφορά, για το 29-23 στο ημίχρονο.

Οι Vikings είχαν το καλό τους διάστημα μετά την ανάπαυλα. Με τον Σ. Λιάκο να δίνει το σύνθημα με επτά πόντους και τον Μπεχράκη "ταύρο" (9π) με τα διαδοχικά τρίποντα του πρώτου και του Γιαπράκη ισοφάρισαν σε 40-40 ! Την τελευταία λέξη όμως για το τρίτο δεκάλεπτο την είχαν οι γηπεδούχοι, με τους Καραγιαννάκη (5), Ασημίδη (3) και κυρίως τον Σκυλίδη , που με επτά σερί πόντους τους έβαλε μπροστά με 47-42 στο τέλος του !

Τα τελευταία δέκα λεπτά πήραν δραματική διάσταση. Οι φιλοξενούμενοι πάλευαν για το ροζ φύλλο που θα τους έδινε τη συμμετοχή στα  πλέι-οφ με τους Μπεχράκη (7) και Κολιούση (6) πρωταγωνιστές. Μείωσαν σε απόσταση ενός σουτ, αλλά δεν ξεδίψασαν πότε. Ο Σκυλίδης κουβάλησε στις πλάτες του τους Spartans με δέκα πόντους σε αυτό το ύστατο κομμάτι του ματς με τον αρχηγό Χαλδαίο να διαμορφώνει με μια βολή το τελικό 65-59.

MVP αλλά και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γαβριήλ Σκυλίδης. Είχε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και2 λάθη. Από τους Vikings ξεχώρισε ο Φώτης Κολιούσης με double double και 18 πόντους,1 5 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Άγγελος Καραγιαννάκης που μέτρησε 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην πολύ δυνατή περιφέρεια των νικητών.