Με νίκη ολόκληρωσαν τις υποχρέωσεις στην κανονική περίοδο της West Division 2 οι Beefs το βράδυ της Πέμπτης επί των αξιόμαχων Γερόντων που μάχονταν για την πιθανότητα να προλάβουν τα πλέι οφ δίνοντας μας ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό παιχνίδι αμφότερα, και πλέον θα αντιμετωπίσουν τους Old Dogs στην πρώτη φάση.

Τα συγκροτήματα έπαιξαν σε ελεύθερο τέμπο από το ξεκίνημα . Οι γηπεδούχοι βασίστηκαν στους Παπανικολάου (8π), Κάρμα (5) και Nioniovic (3), με τους ανιτπάλους τους να ακολουθούν χάρη στους Δαουτάκους (10 ο Νίκος, 9 ο Σταύρος) και το τρίποντο του Σιχλιμίρη, ενώ με τα δύο καλάθια του Σταύρου προσπέρασαν με 18-22 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το σερί τους πήγε στο 9-0 στην αρχή της δεύτερης περιόδου με τον Σ. Δαουτάκο να συνεχίζει το σόου με εννέα πόντους και τους Πέτρο & Νίκο να σιγοντάρουν με τέσσερις, με τους Γέροντες να διατηρούν το προβάδισμα απέναντι στον Λυκογιάννη (8π), με 34-41 στο ημίχρονο.

Η διαφορά πήγε στο +13 για τους φιλοξενούμενους μετά την ανάπαυλα καθώς ο Στ. Δαουτάκος (8) παρέα με τους Κουμέρτα (6) και Σιχλιμίρη (5) κρατούσαν το κάστρο των Γερόντων ! Ωστόσο οι Beefs ανασκουμπώθηκαν και με επιμέρους 21-8 με μπαράζ τριπόντων από τους Λυκογιάννη (9π), Σταύρου (8π), Παπανικολάου (7π) και Κάρμα (3) έφεραν το ματς στα ίσα (61-61) στο τριαντάλεπτο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο έσφιξαν τα γάλατα. Οι Γέροντες με τους Π & Σ. Δαουτάκο (7&8 πόντοι αντίστοιχα) και με καλάθι του προέδρου Γεροντίδη πέρασαν μπροστά με 63-66, αλλά από και κει και κάτω μίλησε ο Κάρμας. Με 15 πόντους σερί απλώνοντας όλο του το ρεπερτόριο έβαλε τους Beefs σε θέση οδηγού με 78-72 ! Ωστόσο ο Σ. Δαουτάκος μείωσε με βόμβα τριών πόντων σε 79-77 με τον Λυκογιάννη να διαμορφώνει με 2/4 βολές το τελικό 80-77 !

MVP ήταν ο Γιάννης Κάρμας. Είχε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ κι ένα λαθάκι. Καλύτερος από τους ηττημένους αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Σταύρος Δαουτάκος με 33 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί με double double ήταν ο Αργύρης Παπανικολάου με 17 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 3 ασσιτ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην εμπειρία των νικητών, που γκάζωσαν στην τελευταία περίοδο και άντεξαν ως το τέλος.