Για τη δεύτερη αγωνιστική της West Division 2 το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον αναμετρήθηκαν οι Αναλώσιμοι με τους Mad Frogs με τους πρώτους να ντουμπλάρουν τις νίκες τους !

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα και με τους Χρονόπουλο (5π), Ανδρόνικο και Μεϊντάνη (από 4π) ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης. Η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους 8 πόντους, για το 15-8 των πρώτων δέκα λεπτών.

Δεν άλλαξαν πολλά στη δεύτερη περίοδο. Πολύδωρος και Χρονόπουλος ανέλαβαν το σκοράρισμα για τους Αναλώσιμους, με 4 πόντους ο καθένας, ενώ για τα Βατράχια Στάϊκος, Κωστόπουλος, Καραντζούνης, Φράγκος και Τσικόλας πέτυχαν από ένα καλάθι, με το σκορ να είναι στο 27-18 στο ημίχρονο.

Οι Mad Frogs προσπάθησαν να πλησιάσουν μετά την ανάπαυλα. Καραντζούνης και Κωστόπουλος (με 6 και 3 πόντους αντίστοιχα) σκόραραν από τα 6.75 , όμως ο Ανδρόνικος με τον Μεϊντάνη απάντησαν με το ίδιο νόμισμα και με τη συνέργεια του Κοταράκου στο ζωγράφιστο οι Αναλώσιμοι διατήρησαν το προβάδισμα με 36-29 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία ο Ανδρόνικος (6) με τον Μεϊντάνη (5) ήταν το ίδιο αποδοτικοί και στην ουσία δεν επέτρεψαν στα Βατράχια να απειλήσουν άμεσα, παρά την προσπάθεια των Καραντζούνη (6), Γιαννόπουλου (4) και Φράγκου (3), φτάνοντας στο δίποντο με το τελικό 52-44.

Mvp ήταν ο Σπύρος Ανδρόνικος με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος Γιάννης Χρονόπουλος έχοντας 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για τους Mad Frogs ξεχώρισε ο Τάσος Καραντζούνης με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε από την ισορροπία των νικητών τόσο έξω από την περίμετρο όσο και στο ζωγραφιστό.