Οι Freaks ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη South Division 2 το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό όπου και φιλοξενήθηκαν από τους COLDnSTEAK Warriors. Eπιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό τους έκαναν ένα εξαιρετικό ντεμπούτο φτάνοντας μια ανάσα από την κατοστάρα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τσίτα τα γκάζια με σερί 15-0 με τους Χαντζή (8), Φελεμέγκα & Ζορμπά (από 6π) να πυροβολούν από τα 6.75 ! Η άμυνα τους δέχθηκε μόλις 8 πόντους (Μαργαρίτης 6) ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο με τριπλό σκορ (8-24) !

Έχοντας βάλει το νερό στ' αυλάκι οι Freaks συνέχισαν τον καταιγιστικό τους ρυθμό. Ο Χαϊδεμένος σκόραρε 8 πόντους, με τους Αγγελακόπουλο και Ζορμπά να προσθέτουν από 6 και τον Κοκκίνη 4 και καθώς στην αντίπερα όχθη ο Πιτσίκαλης πέτυχε ένα τρίποντο και οι Μαργαρίτης και Βάτσος από ένα καλάθι, η διαφορά εκτινάχθηκε στο 15-50 του ημιχρόνου.

Δεν άλλαξε κάτι μετά τη διακοπή. Οι Freaks είχαν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Ο Χατζής σκόραρε ακόμα 8 πόντους και οι Φελεμέγκας & Κοκκίνης από 5 και 4 αντίστοιχα, με τον Ζεϊμπέκογλου να σημείωνει 4 για τους COLDnSTEAK , για το 21-73 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι Πολεμιστές βρήκαν περισσότερους χώρους καθώς κυριάρχησε το απόλυτα ελεύθερο μπάσκετ. Ο Μαργαρίτης έβαλε 10, με τους Ζεϊμπέκογλου, Χατζητσομπάνη και Δέρδα να προσθέτουν τέσσετις, τρεις και δύο αντίστοιχα. Στον αντίποδα ο Ξυδούς είχε επτά, ενώ Κοκκίνης και Φελεμέγκας με 6 ακόμα έκαστος διαμόρφωσαν το τελικό 40-97.

Mvp : Mε μοναδικό triple double o bomber Γιάννης Φελεμέγκας. Είχε 17 πόντους, 11 ριμπάουντ, 10 ασιστ, 5 κλεψίματα και 4 λάθη.
Παίκτης-Κλειδί: Ο επίσης μεγάλος σουτέρ και αλάνθαστος Κώστας Χαντζής που κατέγραψε 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Για τους ηττημένους καλύτερος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Μαργαρίτης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ , 1 κλέψιμο και 6 λάθη.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση: Οι νικητές κυριάρχησαν πλήρως και πρόσφεραν όμορφο θέαμα !