Με τον Αλέξανδρο Νικόλλα να πετυχαίνει 23 πόντους και να μαζεύει 14 ριμπάουντ, οι Sons of Kallipoli ξέφυγαν στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν το «δύο στα δύο» στον Νότιο όμιλο της Division 2, κόντρα στους Stovronto Raptors που έχασαν τα εύκολα σουτ τους και δεν ακολούθησαν τους «ασπρόμαυρους».

 

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός από το ξεκίνημα και ο Νικόλλα έδειξε από νωρίς ότι θα πρωταγωνιστήσει, με τους Ναρεκιάν και Μπουράζι να έχουν μεγάλη συμμετοχή σε κάθε επίθεση των τυπικά γηπεδούχων, ενώ από πλευράς Raptors έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες ο Σακελλαρίδης, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 14-15 και τη δεύτερη περίοδο να κυλάει με αρκετά άστοχα σουτ από τις δύο πλευρές, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο στο 20-19 με buzzer καλάθι του Πρόκο για τους Sons.

 

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν πιο ψύχραιμοι και πίεσαν περισσότερο στην άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Νικόλλα, Ναρεκιάν, Μπουράζι να ανεβάζουν τη διαφορά, την οποία έστειλε στους 9 πόντους ο Πρόκο, πάλι με buzzer, σε ωραία φάση, ύστερα από δικό του κλέψιμο (35-26), έχοντας από πλευράς Stovronto τους Νικολάκη, Σακελλαρίδη, Σταυρίδη και Καριάμη να προσπαθούν μεν, αλλά να μην μπορούν να ακολουθήσουν τις ταχύτητες των πιτσιρικάδων, που έφτασαν στο 56-37 βρίσκοντας αρκετούς διαδρόμους στο τέταρτο δεκάλεπτο.

 

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Νικόλλα με 23 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ από τους Ράπτορς ξεχώρισε ο Γιάννης Σακελλαρίδης με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

 

Παίκτης-κλειδί για τους Sons ήταν ο Αναστάσης Ναρεκιάν, που έτρεξε πολύ, οργάνωσε τις πιο πολλές επιθέσεις και είχε συνολικά 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

 

Το ματς κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου οι Ράπτορς έδειξαν να κουράζονται και δεν είχαν τις επιστροφές που χρειάζονταν απέναντι στο ασταμάτητο τρέξιμο των αντιπάλων τους.