Για την τρίτη αγωνιστική της West Division 2 οι ελλειπείς Γέροντες φιλοξένησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Ίλιον τους Αναλώσιμους, με τους δεύτερους να πραγματοποιούν μια αρκετά καλή εμφάνιση διατηρώντας με άνεση το αήττητο στη σεζόν !

Αρχικά οι ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικά με έμφαση στα μετόπισθεν. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο πήραν το πάνω χέρι με τους Μεϊντάνη (4) & Χρηστακάκο (3) και καθώς από την άλλη πλευρά σκόραραν μόνο οι Ρεφενές (3) και Τσιβουλας (2) το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 5-11.

Οι Αναλώσιμοι βρήκαν ρυθμό στη συνέχεια. Ο Χρηστακάκος πυροβολούσε από τα 6.75 (είχε 7 πόντους) και οι Αντωνιάδης & Χρονόπουλος από 5 και 4 αντίστοιχα, με τη διαφορά να παίρνει διψήφια έκταση. Ο Τσιβουλας είχε 7 πόντους για τους Γέροντες, για να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 13-33.

Ίδια και απαράλλαχτη η συνέχεια μετά τη διακοπή με τα συγκροτήματα να αγωνίζονται απελευθερωμένα. Οι Αναλώσιμοι συνέχισαν στο δικό τους τέμπο με τους Ντούγια (5), Χρονόπουλο (4) , Καστανιά και το τρίποντο του Νικολόπουλου (από 3π) και καθώς κυριάρχησαν στα ριμπάουντ η απόσταση μεγάλωσε. Στην αντίπερα όχθη ένα καλάθι σημείωσε ο πρόεδρος Γεροντίδης, αλλά και οι Λμπαρδής και Αχλαδιανάκης. Σκορ τρίτης περιόδου 20-49.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε το παραμικρό. Ο Χρηστακάκος σημείωσε ακόμα 7 πόντους και ο Αντωνιάδης 4 για τους "μπλε" , με τους Αχλαδιανάκη και Σιμιτζή να πετυχαίνουν από 3 , για το απόλυτα δίκαιο τελικό 28-64.

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Γιάννης Χρονόπουλος με double double και 10 πόντους, 12 ριμπάουντ και 1 ασιστ. Παίκτης κλειδί ήταν ο Σωτήρης Χρηστακάκος καταγράφοντας 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Αχλαδιανάκης με 6 πόντους, 16 ριμπάουντ & 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές επέβαλλαν το ρυθμό τους μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση !