Για την τρίτη στροφή της East Division 2 οι Legacy φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα τους Glory Road με τους δεύτερους να παρουσιάζουν πληρότητα και όμορφο κατά διαστήματα μπάσκετ ζευγαρώνοντας τις νίκες τους στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν εξαρχής τις προθέσεις τους. Με άμυνα από μπετόν δέχθηκαν μόλις ένα καλάθι (από τον Κύλα) και με τους Μαστρογιάννη (5), Μανωλιάδη και Σ. Χαμντάν (με 3 πόντους ο καθένας) απέκτησαν δίψηφια διαφορά (2-14) στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Οι Glory Road συνέχισαν να βαδίζουν στο δρόμο της δόξας καθώς με σερί 10-0 έστειλαν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι με τον Μανωλιάδη σε τρελά κέφια και τον Μαστρογιάννη να συνδράμει, ενώ ο Α.Ολύμπιος από την άλλη πλευρά είχε 10 πόντους, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 15-39 στο ημίχρονο.

Οι Legacy έδειξαν σφυγμό μετά τη διακοπή. Ο Κ. Ολύμπιος σημείωσε 11 πόντους και ο Βασαμανίδης 4 μειώνοντας την απόσταση, και καθώς από την αντίπερα όχθη σκόραραν οι Μανωλιάδης (4) και Δρόσος (3) η διαφορά έπεσε στο 34-50 στο τρίτο δεκάλεπτο.

Οι Glory Road ωστόσο δεν έδειξαν διάθεση για ... διαπραγματεύσεις. Με τον Ι. Σεϊμένη να σκοράρει 10 πόντους επανέφεραν την..τάξη , δέχθηκαν μόλις 6 πόντους στα τελευταία δέκα λεπτά και έφτασαν στη νίκη δίκαια με το τελικό 40-65.

MVP: Ο Λυκούργος Μανωλιάδης με 24 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Παύλος Μαστρογιάννης με 15 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θανάσης Κύλας με 9 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς: Οι νικητές πήραν από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού και παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ δεν δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο.