Μπασκετάρα οι Shakers!
STOVRONTO RAPTORS VS SHAKERS 50-88
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
STOVRONTO RAPTORS
11992150
SHAKERS
1219292888

Πέμπτη βράδυ στον Κορυδαλλό οι Shakers πήραν την δέκατη έβδομη φετινή τους νίκη, καταφέρνοντας να επικρατήσουν των μαχητικών Stovronto Raptors με 50-88.

Δυνατές μονομαχίες και γρήγορο μπάσκετ μας έδωσαν οι δυο ομάδες από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς ήθελαν και οι δύο πολύ τη νίκη. Οι Shakers ήταν ελαφρώς καλύτεροι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, καταφέρνοντας να πάρουν +1 διαφορά από τους γηπεδούχους. Λήξη πρώτου δεκαλέπτου 11-12.

Αρχή δευτέρου δεκαλέπτου και η εικόνα άλλαξε για τα καλά. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με γρήγορες επιθέσεις και μπόλικο πάθος πήραν μια σημαντική διψήφια διαφορά, αλλά και τα ηνία του αγώνα. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα με πολλές κακές επιθέσεις και χωρίς καλές επιστροφές. Τέλος δευτέρου δεκαλέπτου 20-31. 

Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε και πάλι στην ομάδα με τα άσπρα, αφού κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και με 10 πόντους του εξαιρετικού για αυτό το δεκάλεπτο Κατσά, εξασφάλισαν σκορ ασφαλείας. Οι Baca Juniors δεν κατάφεραν πολλά, καθώς σκόραραν ναι μεν 9 πόντους, αλλά δέχθηκαν άλλους 28 χωρίς να μπορούν να μειώσουν την διαφορά. 

Το τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη, αφού κυμάνθηκε σε χαλαρό τέμπο, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 50-88 υπέρ των Shakers.