Για την τέταρτη στάση της East Division 2 οι Glory Road  φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα την TUNE SQUAD BC και αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ μετά τα πρώτα δέκα λεπτά κατέκτησαν την τρίτη τους νίκη παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου.

Αρχικά βέβαια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Οι γηπεδούχοι πήγαν νωρίς στο +5 με τους Ι.Σεϊμένη (8), Μαστρογιάννη (6) & Μανωλιάδη (4) να ηγούνται στην επίθεση, ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν τον Πιτσούνη σε ρόλο πολυβολητή με 12 πόντους και 2 τρίποντα και με τον Κουφόπουλο να σιγοντάρει με 5 πόντους, ακολούθησαν κατά πόδας, για το 18-17 της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια οι Glory Road άρχισαν να βαδίζουν στο δρόμο της δόξας. Με σερί 14-0 έστειλαν τη διαφορά πέριξ των είκοσι πόντων, με τους Ι. Σεϊμένη (7) & Μανωλιάδη(6) σε τρελά κέφια, ενώ από την άλλη πλευρά μόνο ο Πιτσούνης απειλούσε (7πόντοι) μειώνοντας σε 42-29 στο ημίχρονο.

Το πόδι δεν ξεκόλλησε από το γκάζι ούτε μετά την ανάπαυλα για τους Glory. O Mαστρογιάννης ανέλαβε δράση με 8 πόντους παρέα με τον Α.Χαμντάν (4). Για την Tune Squad Κουφόπουλος και Πιτσούνης βρήκαν στόχο έξω από την περίμετρο με 6 & 5 πόντους αντίστοιχα, για το 62-42 στο τρίτο δεκάλεπτο.

Στην τελική ευθεία και με το παιχνίδι να έχει κριθεί οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα στοχεύοντας στο θέαμα. Μανωλιάδης με πετά, Ι. Σεϊμένης με 6 , Μαστρογιάννης και Β. Σεϊμένης με 4 ο καθένας συνείσφεραν για τους γηπεδούχους, με τον Πιτσούνη να δίνει το δικό του σόου για τους "Τόνους" με 13 πόντους και τον Κουφόπουλο να συμβάλλει με πέντε, για το απόλυτα δίκαιο τελικό 87-65.

MVP: Ο τρισδιάστατος Παύλος Μαστρογιάννης με triple double figure και 10 πόντους, 16 ριμπάουντ, 10 ασιστ και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Λυκούργος Μανωλιάδης με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο bomber Γιώργος Πιτσούνης με 39 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο δεκάλεπτο και δεν δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο.