Για την τέταρτη αγωνιστική της South Division 2 οι Shakers φιλοξένησαν τους Pioneers το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό και παίζοντας με ενέργεια δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το δίποντο !

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ και μετά το αρχικό 2-5 με άμυνα από μπετόν έτρεξαν ένα 17-0 με πρωταγωνιστή τον Κάτσα με 14 πόντους και συμπαραστάτη τον Τσιακτάνη (5), ξέφυγαν με διψήφια διαφορά (23-8) στα πρώτα δέκα λεπτά.

 

Συνέχισαν στο ίδιο βιολί και κατά τη δεύτερη περίοδο. Την σκυτάλη του σκοραρίσματος παρέλαβαν οι Παππάς (6), Γρίβας, Κοκκάλας και Χαρατσης (από 3π). για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Ιφτιχάρ (3) και οι Νυδριώτης, Καρράς και Α.Θεοφάνους (από 2π) φτάνοντας στη μέση της διαδρομής με το σκορ στο 40-17.

 

Το παιχνίδι είχε ελεύθερο χαρακτήρα στο δεύτερο μισό. Οι Shakers διατήρησαν το υψηλό τέμπο με τους Παππά (6), Γρίβα και Χαρατση (από 5π έκαστος) με την απόσταση να διευρύνεται καθώς μόνο ο Χαραλαμπόπουλος ήταν δραστήριος από την αντίπερα όχθη με πέντε πόντους (και με καταπληκτικό buzzer beater). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 60-31.

 

Στην τελική ευθεία οι Pioneers βρήκαν χώρους και με τον ορεξάτο Γαβριηλίδη (10π) αλλά και τους Χαραλαμπόπουλο και Τζιαμτζή (από 4π) μείωσαν σε 62-46. Οι Shakers όμως δεν άφησαν το γάλα να χυθεί από την καρδάρα και με τους Παππά (7), Κάτσα (6) και Τσιακτάνη (4) ολοκλήρωσαν τον αγώνα με το θριαμβευτικό 79-49 !

 

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Σπύρος Κάτσας με double double και 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασιστ & 1 μπλοκ. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Δημήτρης Γρίβας καταγράφοντας 8 πόντους, 22 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

 

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

 

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά εξαρχής και δεν απειλήθηκαν στο παραμικρό.