Την τέταρτη αγωνιστική της South Division 2 περίμεναν οι COLDnSTEAK Warriors για να δουν το ροζ φύλλο για πρώτη φορά φιλοξενούμενοι στο "Θ.Πούτος" από τους αήττητους Sons of Kallipoli, μετά από μια αναμέτρηση που την χαρακτήρισε το δυνατό μπάσκετ και η έμφαση στις άμυνες.

 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και με τον Σούλα (9π) να δίνει τον τόνο πήραν κεφάλι στο σκορ , με τον Γκολφινόπουλο (6) και τον Μαργαρίτη (3) να ακολουθούν για τους αντιπάλους τους που μείωσαν σε 15-11 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

 

Οι "Πολεμιστές" ισορρόπησαν στη συνέχεια καθώς ανέβασαν την απόδοση τους οι Ζεϊμπέκογλου και Μαργαρίτης (με 7 και 6 πόντους αντίστοιχα). Προσπέρασαν προσωρινά με τους Νικόλλα (4) και Σούλα (3) να απαντούν ισοφαρίζοντας σε 25-25 στη μέση της διαδρομής.

 

Οι διακόπτες κατέβηκαν αμφότερα μετά την ανάπαυλα. Οι ομάδες ήταν άστοχες προσπαθώντας η μια να περιορίσει τα ατού της άλλης. Είδαμε μόλις ένα καλάθι από τον Ναρεκιάν και βολές από τους Ζεϊμπέκογλου και Μαργαρίτη, για το 27-28 του τρίτου δεκαλέπτου.

 

Η τελευταία περίοδος ήταν ένα never ending μπρα ντε φερ. Οι Sons προηγήθηκαν με τρεις, όμως οι COLDnSTEAK απάντησαν με 7-0 σερί, με τον Μαργαρίτη (6π) πρωταωνιστή προηγούμενοι με 33-37. Το τρίποντο του Νικόλλα (επίσης 7π) έφερε το ματς στον πόντο, όμως η ψυχραιμία του Μαργαρίτη έδωσε το πρώτο ροζ φύλλο στους φιλοξενούμενους με το τελικό 36-38.

 

Mvp με double figures o Γιάννης Μαργαρίτης που είχε 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα, 3 μπλοκ & 1 λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο Παντελής Ζεϊμπέκογλου καταγράφοντας με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 6 κλεψίματα και 6 λάθη.

 

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Λαουρέν Σούλα με 14 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

 

Που κρίθηκε : Σε μια μάχη χαρακωμάτων επικράτησε ο πιο ψύχραιμος και έμπειρος.