Εύκολη επικράτηση με 60-96 για τους SHAKERS απέναντι στους COLDnSTEAK WARRIORS.

Με τρίποντα των Πιτσικάλη και Κατσίγερα ξεκίνησε το παιχνίδι. Ο Βάτσος σκόραρε με τον ίδιο τρόπο αλλά οι Τσιακτάνης και Δήμουλης σκόραραν και αυτοί από τη γραμμή του τριπόντου. Ο Χαράτσης με 5 πόντους του αύξησε τη διαφορά ενώ με τριπόντο του Γρίβα και καλάθια των Κοκκαλά και Λιώλη έγινε το 8-21! Ο Μαργαρίτης μείωσε αλλά ο Κατσίγερας έκανε το 12-25.

Με καλάθια του Τσιακτάνη και τρίποντο του Γρίβα η διαφορά άνοικε κι άλλο. Ο Ζευκιλής κατάφερε να μειώσει αλλά η διαφορά αυξήθηκε στους 24 πόντους. Νέο καλάθι του Καραντώνη αλλά οι Κοκκαλάς και Κωνσταντινίδης έκαναν το 16-45.

Οι γηπεδούχοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο αλλά με ένα μικρό σερί κατάφεραν να μειώσουν. Σκόρερς οι Μαργαρίτης, Δέδρας και Καραντώνης. Ο Δημούλης σκόραρε για 3 αλλά ο Μαργαρίτης μείωσε ξανά. Ο Μαργαρίτης κατάφερε να απαντάει σε κάθε καλάθι του αντιπάλου και να κρατάει την ομάδα του στο ματς αλλά με δυο απανωτά τρίποντα των Χαράτση και Δημούλη η διαφορά ξέφυγε στους 31 πόντους.

Με τρία απανωτά τρίποντα από τους Γρίβα και Πιτσικάλη, Μακαρατζή το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με όμορφο μπάσκετ. Οι άμυνες πήγαν περίπατο και ο Χαράτσης με 5 πόντους του και ο Κοκκαλάς στον αιφνιδιασμό έκαναν το 46-84. Ο Χατζητσομπάνης μείωσε με τρίποντο ενώ ο Μαργαρίτης με 4 πόντους έκανε το 53-86. Γρίβας και Τσιακτάνης σκόραραν ενώ ο Μακαρατζής απάντησε με 2ο τρίποντο. Μέχρι το τέλος οι ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν για το τελικό 60-96.

MVP της αναμέτρησης ο Κατσίγερας με 21 πόντους και 13 ριμπάουντ.

ο Μαργαρίτης ξεχώρισε για τους γηπεδούχους με 26 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι SHAKERS επικράτησαν σε όλους τους τομείς, σκόραραν αρκετά τρίποντα και κατάφεραν να μαζέψουν 20 περισσότερα ριμπάουντ.