Για την έκτη πράξη της East Division 2 οι Glory Road  φιλοξένησαν την Τρίτη στην Καισαριανή τους Los Tromos και αποδίδοντας εξαιρετικά καθόλη τη διάρκεια επικράτησαν δίχως δυσκολίες.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαρχής φανερές τις προθέσεις τους εκκινώντας με 9-0 με το ντουέτο Μανωλιάδη (11) και Σεϊμένη (10) να ζωγραφίζει. Η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους έξι πόντους φτάνοντας τη διαφορά πέριξ των είκοσι (25-6) στο φνιάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Με το ίδιο γρήγορο τέμπο οι Glory Road βάδισαν και στη δεύτερη περίοδο. Ο Βαλτινός ανέλαβε δράση με 8 πόντους, και καθώς οι Los Tromos δεν έβλεπαν καθαρά το καλάθι (σκόραραν μόλις 3)το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 40-9.

Το πόδι δεν ξεκόλλησε από το γκάζι ούτε μετά την ανάπαυλα για τους Glory που είχαν αρκετούς πρωταγωνιστές (Ι. Σεϊμένης 8, Τσάπαλος 5, Δρόσος 4 και Βαλτινος 3). Στην άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πνοή, με τους Γιαννακόπουλο (4), Κωστόπουλο και Καράμπελα (από 3), για το 62-23 στο τρίτο δεκάλεπτο.

Στην τελική ευθεία και με το παιχνίδι να έχει κριθεί οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι. Οι Los Tromos βρήκαν χώρους και σκόραραν με τους Γιαννακόπουλο (8) και Αμπατη (4) ως το τελικό 70-39.

MVP: και πρώτος σκόρερ ο Γιάννης Σεϊμένης που είχε 26 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Λυκούργος Μανωλιάδης με double double και 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Πέτρος Γιαννακόπουλος με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν την ταχύτητα και την ποιότητα με το μέρος τους σε όλο το παιχνίδι