Ανατρέποντας διψήφια διάφορα μετά τα πρώτα δέκα λεπτά οι Legacy πήραν τη νίκη χάρη στην αμυντική τους προσήλωση απέναντι στην Tunesquad BC για την έκτη στροφή της East Division 2 το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή.

Βέβαια οι φιλοξενούμενοι είχαν ονειρεμένη εκκίνηση. Σερί 17-0 παρακαλώ με τον Πιτσούνη (10) μηχανοδηγό. Μετά το 8ο λεπτό σκόραραν οι αντίπαλοι τους ( Βασαμανίδης 4, Κ. Ολύμπιος 3) μειώνοντας σε 7-17 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό. Με επιμέρους 14-2 με τους Μπρούστα (4) και Κ.Ολύμπιο (6) έφεραν το παιχνίδι στην ισορροπία δεχόμενοι μόλις οκτώ πόντους (Πιτσούνης 3, Στεργιόπουλος και Φραδελος από 2), για το ισόπαλο 25-25 του ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο είχαμε μάχη χαρακωμάτων. Οι Legacy απειλήθηκαν μόνο από τους Πιτσούνη (5) και Martin (4)  και με τον Α. Ολύμπιο (5) προσπέρασαν με 40-34 στο τέλος της.

Στην τελική ευθεία οι "Τόνοι" πλησίασαν σε 44-40 χάρη στον Πιτσούνη, όμως οι Legacy , με τον Κύλα να παίρνει τη σκυτάλη με έξι πόντους δεν δέχτηκαν άλλον πόντο και επικράτησαν δίκαια με το τελικό 50-40 !

Mvp ήταν ο Άγγελος Ολύμπιος. Είχε 7 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο Κώστας Ολύμπιος με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ κι ένα μπλοκ.

Για την Τunesquad BC ξεχώρισε ο Γιώργος Πιτσούνης έχοντας 24 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές είχαν μεγαλύτερη διάρκεια και αμυντική συνέπεια.