Ο τυφώνας Shakers χτύπησε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Κορυδαλλού όπου και διεξήχθει η έκτη αγωνιστική της South Division 2 , με τους άτυχους να είναι οι Sons of Kallipoli! 

Οι φιλοξενούμενοι Shakers ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση με το δίδυμο Χαρατση και Κάτσα ( από πέντε πόντοι αμφότεροι) και κυρίως την αμυντική τους προσήλωση. Δέχτηκαν μόλις έξι πόντους και έφτασαν σχεδόν σε διψήφια διαφορά (6-15) στο φινάλε των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν σε καλή μέρα καθώς και πάλι οι έξι πόντοι ήταν ο απολογισμός τους για τη δεύτερη περίοδο. Στην αντίπερα όχθη Κάτσας, Γρίβας (από 5π) και Δημουλής (4) ανέβασαν στροφές κι έφτασαν το σκορ ως το 12-31 στο ημίχρονο.

Μετά τη διακοπή έπεσε το τέμπο. Οι παίκτες του Τ.Ναρεκιάν σκόραραν με το σταγονόμετρο (Νικόλλα 3) με την απόσταση να μεγαλώνει χάρη στον Χαρατση (4). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 17-42.

Στα τελευταία λεπτά οι ομάδες προσπάθησαν να βγάλουν όμορφες φάσεις σε ένα ατελείωτο run n gun. Για τους Καλλιπολίτες στόχο βρήκαν οι Νικόλλα (4) , Α.Ναρεκιάν (3) , Σούλα και Ρούσσος (από 2) . Ο Δημουλής από την άλλη πλευρά κάλπαζε έχοντας 14 πόντους και μαζί με τους Γρίβα, Χαρατση (από 5) και τον Κατσίγερα (4) διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο 28- 72 ! 

Mvp σχεδόν με quadrable ήταν ο Δημήτρης Γρίβας. Είχε 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 8 κλεψίματα και 4 λάθη.  Ο παίκτης κλειδί ήταν ο Σπύρος Κάτσας με double figures και 10 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα κι ένα μπλοκ

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο Αλέξανδρος Νικόλλα με 9 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην τρομερή απόδοση των νικητών !