Για την έκτη στάση της South Division 2 οι SpartansBC φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό τους Stovronto Raptors και αξιοποιώντας τα δυνατά τους χαρτιά στην περιφέρεια επέστρεψαν στα θετικά αποτέλεσματα παραμένοντας πέριξ της κορυφής του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο παρκέ με τους Σκυλίδη (8π) και Κουσούλη (3) να πυροβολουν από μακριά. Η άμυνα τους περιόρισε τους αντιπάλους τους στους έξι πόντους, για το 15-6 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο ρυθμός έπεσε λίγο στη συνέχεια. Οι Raptors εποφελήθηκαν και με τους Σακελλαρίδη (6) και Καριαμη (3) μείωσαν την απόσταση καθώς δέχθηκαν μόλις πέντε πόντους, με το σκορ να είναι στο 20-15 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο οι Σπαρτιάτες πάτησαν το γκάζι. Ο Καραγιαννάκης ήταν ασταμάτητος με εννέα πόντους, και οι Κολιός και Μιχαλακάκος σιγόνταραν με τα τριποντάκια τους. Παρά την προσπάθεια του Σακελλαρίδη (ακόμα 8π) από την αντίπερα όχθη  η διαφορά έφτασε σε διψήφια τιμή (37-27) στο φινάλε της.

Στην τελική ευθεία οι Spartans συντήρησαν την απόσταση με τον Κουσούλη (5π) κρατώντας την άμυνα τους σε υψηλά στάνταρ. Ο Σακελλαρίδης πρόσθεσε ακόμα 4 πόντους με τους Βασιλείου και Μαυρόπουλο να σημειώνουν από ένα καλάθι για τους Stovronto, με το τελικό 47-35 να είναι απόλυτα δίκαιο και αντιπροσωπευτικό της εικόνας των ομάδων.

Mvp αναδείχθηκε ο  Άγγελος Καραγιαννάκης με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Γαβριήλ Σκυλίδης καταγράφοντας 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Γιάννης Σακελλαρίδης έχοντας 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές πήραν εξαρχής το προβάδιμα και διατηρώντας διαφορές δεν απειλήθηκαν.