Στο άνοιγμα της αυλαίας της έβδομης αγωνιστικής της South Division 2 οι Sons of Kallipoli υποδέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό τους Spartans και παρότι έπαιξαν για ένα ημίχρονο με μόλις μία πεντάδα, άντεξαν χάρη στην άμυνα τους και πήραν μια μεγάλη νίκη !

Οι ομάδες πήγαν πόντο πόντο στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στο δίδυμο Νικόλλα (7) και Σούλα (5), ενώ στην άλλη πλευρά τα τρίποντα των Κουσούλη (6π - τραυματίστηκε και δεν συνέχισε) και Ασημίδη κράτησαν τους Σπαρτιάτες κοντά στο σκορ (14-12) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι Καλλιπολίτες ανέβασαν στροφές στη συνέχεια. το ντουέτο Νικόλλα - Σούλα πέτυχε 13 πόντους (7 ο πρώτος, 6 ο δεύτερος) φτάνοντας ως το +8, με τους Καραγιαννάκη (4) και Μιχαλακάκο (3) να απαντούν περιστασιακά για τους αντιπάλους τους, με το σκορ να είναι στο 29-22 στου δρόμου τα μισά.

Οι γηπεδούχοι έχοντας χάσει με τραυματισμό τον Νικόλλα συνέχισαν με μια διαθέσιμη πεντάδα, ωστόσο η οχύρωση τους στην άμυνα τους πρόσφερε σιγουριά. Ο Α. Ναρεκιάν βγήκε μπροστά μετά τη διακοπή και με 7 πόντους κι ένα τρίποντο μαζί με ένα ακόμα του "Τέλχο" κράτησαν σε απόσταση τους Spartans που βασίστηκαν στις εμπνεύσεις του Καραγιαννάκη (5) και του Αρφαρά (4) δίχως όμως να κατορθώσουν να προσεγγίσουν.Σκορ τρίτης περιόδου 39-33.

Τα δέκα τελευταία λεπτά απέκτησαν δραματικό χαρακτήρα. Οι Sons μπορεί να πήγαν στο +8 με καλάθι του Τζ. Ναρεκιάν, όμως οι δυνάμεις έμοιαζαν να τους εγκαταλείπουν, ενώ κι ο Σούλα συνέχισε παρότι τραυματίας. Αυτό που τους κράτησε ωστόσο ήταν η ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ροκάνισαν τη διαφορά με τους Καραγιαννάκη και Κολιό (από 3π) φτάνοντας το παιχνίδι στον πόντο (41-40). Στα 6" ο Σούλα με 1/2 βολές διαμόρφωσε το 42-40 με τον Καραγιαννάκη να αστοχεί στο τρίποντο της νίκης και τους Καλλιπολίτες να πανηγυρίζουν το πέμπτο ροζ φύλλο !

Mvp αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Νικόλλα. Είχε 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο & 1 λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο Λαουρέν Σούλα καταγράφοντας double double και 12 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θοδωρής Κολιός με 6 πόντους, 12 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές άντεξαν στην αντεπίθεση των τελευταίων λεπτών δια πυρός και σιδήρου !