Την έβδομη πράξη της South Division 2 ανέμεναν οι Stovronto Raptors για να δουν για πρώτη φορά το ροζ χρώμα του φύλλου αγώνα όταν την Κυριακή συγκρούστηκαν σε ένα ντέρμπι έως... εσχάτων με τους COLDnSTEAK Warriors στον Κορυδαλλό.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλό ξεκίνημα με το δίδυμο Γκολφινόπουλου και Βάτσου να δίνει τα διεπιστευτήρια του με πέντε πόντους έκαστος απέναντι στον Μπιζίκο (6) που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ των αντιπάλων τους. Προηγήθηκαν με διπλό σκορ (6-12) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο συνήλθαν στη συνέχεια αλλα και εκμεταλλεύτηκαν το μπλακ άουτ των "Πολεμιστών". Με σερί 16-0  και τον Σακελλαρίδη να είναι στη ζώνη του λυκόφωτος με 12 πόντους παρέα με τον Μπιζίκο με άλλους πέντε όχι μόνο προσπέρασαν αλλά έφτασαν και σε διψήφια διαφορά ! Από την άλλη πλευρά ο Μαργαρίτης (4) και το τρίποντο του Πιτσίκαλη μείωσαν ως το 27-21 στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να ελέγχουν την κατάσταση μετά την ανάπαυλα καθώς εκτέλεσαν αποκλειστικά έξω από την περίμετρο. Μπιζίκος (6) και οι Μπουλέτος και Μαυρόπουλος (από τρείς)  έφτασαν ως το +11, ενώ οι COLD nSTEAK αντέδρασαν, και με το ντουέτο Ζεϊμπέκογλου και Μαργαρίτη ( από έξι πόντους) πλησίασαν στο 39-35 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Η τελευταία περίοδος έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις. Οι Πολεμιστές αξιοποιώντας την καλή βραδιά των Μαργαρίτη (8) και Βάτσου (5) προσπέρασαν με 43-46 , όμως τόσο ο Μπιζίκος (7) όσο και το τρίποντο του Σακελλαρίδη έφεραν το ματς στα ίσα ! Ο Μαργαρίτης έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, αλλά στα 4.7" ο δίχως ως τότε πόντο Βασιλείου κέρδισε φάουλ και εκτέλεσε με ολύμπια ψυχραιμία τις βολές που χάρισαν στην ομάδα του αλλά και στα παιδιά του που τον παρακολουθούσαν εκ του σύνεγγυς τη χαρά της νίκης με το τελικό 49-48 ! 

MVP αναμφισβήτητα ήταν με double double ο Νίκος Μπιζίκος έχοντας 21 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 5 κλεψίματα και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί ο καθοριστικός και συνάμα αλάνθαστος Γιώργος Βασιλείου. Είχε 2 πόντους αλλά και 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Μαργαρίτης με double figures και 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Σε μια αναμέτρηση που έκλεινε και στις δύο πλευρές αυτό που μέτρησε ήταν η ψυχραιμία και το κρύο αίμα του Βασιλείου!