Στο άνοιγμα της αυλαίας της όγδοης αγωνιστικής της South Division 2 οι Shakers φιλοξένησαν στο μεγάλο ντέρμπυ της εβδομάδας τους Freaks και επικρατώντας  έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του ομίλου!

Οι ομάδες ξεκίνησαν ανταγωνιστικά η μία προς την άλλη πηγαίνοντας πόντο πόντο. Για τους γηπεδούχους Χαρατσής (5), Κάτσας και Κατσίγερας (από 4) σκόραραν έξω από την περίμετρο, ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν χάρη στους Νάκο (7), Φανουργιάκη (4) & Αγγελακόπουλο (3) για το ισόπαλο 17-17 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι ομάδες συνέχισαν το τανγκό ως τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου. Οι Shakers με το δίδυμο Χαρατσή (7) και Δημουλή (6) να συνεχίζει το βομβαρδισμό από τα 6.75 προηγήθηκαν ωστόσο οι Freaks με ένα ξέσπασμα και επιμέρους 1-10 με τους Χαϊδεμένο, Φελεμέγκα (από 5) και τον Αγγελακόπουλο (4) πήραν κεφάλι στο ημίχρονο (33-38).

Μετά τη διακοπή οι γηπεδούχοι αλώνιζαν ! Ξεκίνησαν με επιμέρους 13-3 με τον Κάτσα να δίνει το ρυθμό με 10 πόντους με τους Χαρατσή & Γρίβα (από πέντε) να συνδράμουν καταλλήλως ενώ η άμυνα τους ήταν εξαιρετική. Δέχθηκαν μόλις επτά πόντους κι έτσι απέκτησαν διψήφια διαφορά (56-45) στο τριαντάλεπτο.

Στηνντελικη ευθεία , καθώς το τέμπο έπεσε, τα "Φρικιά" έκαναν την προσπάθεια να προσεγγίσουν. Με τον Φανουργιάκη (5) και τα τρίποντα των Φελεμέγκα και Νάκου μείωσαν ως τους πέντε πόντους , αλλά δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν άμεσα , καθώς ο Κατσίγερας (4) με τον Κάτσα (3) διαφύλαξαν τα κεκτημένα χαρίζοντας το ροζ φύλλο με το τελικό 65-58.

Μvp αναδείχθηκε ο Σπύρος Κάτσας έχοντας 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Άξιος συμπαραστάτης και παίκτης κλειδί με double figures ήταν ο Τζώρτζης Κατσίγερας που μέτρησε 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

 Καλύτερος των ηττημένων ήταν επίσης με double double ο Τάσος Νάκος που κατέγραψε 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε: Στο ξέσπασμα των νικητών στην τρίτη περίοδο καθώς και στην αμυντική τους συνέπεια.