Στο τέλος χαμογέλασαν οι The Margi!!

 Ο Μπυρακλής αντιμετώπισε τους The Margi για την 9 αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μετά το φτωχό 5-8 της πρώτης περιόδου, να μην προμηνύει αυτό που μας πρόσφεραν στα υπόλοιπα 3 δεκάλεπτα οι δύο ομάδες. Χαρίζοντάς μας ένα παιχνίδι απολαυστικό γεμάτο ανατροπές και με τον νικητή να κρίνεται στα τελευταία λεπτά.

 Οι Margi έκλεισαν τον πρώτο ημίχρονο στο +13 και το 17-30 με τους Μπίλια και Τουρκαντώνη να κυριαρχούν στο παρκέ. Από την άλλοι οι παίχτες του Μπυρακλή θα λέγαμε πως ήταν παγωμένοι όπως το γήπεδο και όλα έδειχναν πως εύκολα η νίκη θα πάει στους ασπροπράσινους.

Όμως οι κίτρινοι Μπυρακλήδες με μπροστάρη τον Λαδά και βοήθεια από Κόπελο και Βαΐτση, είχαν άλλη άποψη μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο σαν ταύροι σε αρένα. Με εκπληκτικό δεκάλεπτο σερί 14-0 και επιμέρους σκορ 32-11 έφεραν τα πάντα τούμπα, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα με 49-41.

Αυτή όμως ήταν η μία ανατροπή καθώς το τέταρτο δεκάλεπτο μας επιφύλασσε άλλη μία. Η Margi αντέδρασε με double score και το 12-24 του δεκαλέπτου έφτασαν στην νίκη. Τουρκαντώνης, Ξανθάκης, Μπίλιας και Κριμπούρας ήταν η τετράδα που έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στους ασπροπράσινους με το τελικό 61-65. Με τους παίχτες του Σαραφάκη να μην έχουν τις λύσεις και την διάρκεια στο παιχνίδι τους για να διατηρήσουν τα κεκτημένα της φοβερής γ περιόδου.

 Player of the mach: o Τουρκαντώνης με 16 πόντους μαζί με 8(6-2) ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1τάπα και 21eff . Από την άλλη πλευρά ο Λαδάς με 20 πόντους 14 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Παίκτης-κλειδί: Ο Μπίλιας με 20 πόντους 3 ριμπάουντ και  ασιστ, έδωσε επιθετικές λύσεις όταν έπρεπε στην ομάδα του για να έρθει η νίκη.

Το ματς κρίθηκε. Στις μεγαλύτερες αντόχες που έδειξαν να έχουν στο τέλος οι Margi παρά το σκληρό χτύπημα που δέχτηκαν και την μεγάλη ανατροπή έβγαλαν εγωισμό και ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουν το ματς στην τέταρτη περίοδο.