Η φανέλα του Γιάννη Χαϊδεμένου γράφει στο πίσω μέρος «Showtime». Αυτό λοιπόν έκαναν πράξη και όλοι οι συμπαίκτες του και οδήγησαν τους Freaks με εντυπωσιακό σκορ στην 6η νίκη τους (6-2) στον Νότιο όμιλο της Division 2 (72-19), αφού οι Stovronto Raptors τα βρήκαν σκούρα με την αντίπαλη άμυνα μετά το δεκάλεπτο και δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς, μένοντας στο 2-5.

Οι Ράπτορς στο ξεκίνημα έδειξαν ότι μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί, με τον Νικολάκη και τον Μπουλέτο να μπαίνουν ορεξάτοι και να σκοράρουν, όμως μετά το τρίλεπτο οι «Φρικς» ανέβασαν στροφές και οι Φανουργιάκης, Μεγάλος τους έβαλαν μπροστά (17-8 δεκάλεπτο), για να αρχίσει το… σόου στη συνέχεια, με τους Σγαρδέλη, Χαϊδεμένο να δίνουν πολλές βοήθειες στον ψηλό (Φανουργιάκη) και να «μπλοκάρουν» τους «κόκκινους» που δεν μπορούσαν να βρουν στόχο με τίποτα, κλείνοντας το ημίχρονο στο 33-11.

Η ταχύτητα και ο ρυθμός σκοραρίσματος δεν έπεσε καθόλου από πλευράς Freaks στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Λιβανό, Χαντζή, Αγγελακόπουλο να παίρνουν σκυτάλη στα εύστοχα σουτ και τους Raptors να μην έχουν «κουμπί πανικού» (52-13 στο 30’), κάτι που σταδιακά απλά ανέβασε τη διαφορά και το τελικό 72-19 ήρθε εύκολα και με ωραίες φάσεις από τους «Φρικς».

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Μανώλης Φανουργιάκης με 11 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 1 ασίστ, κερδίζοντας όλες τις μάχες στις ρακέτες.

Παίκτης – κλειδί για τους νικητές ήταν ο Κώστας Χαντζής, που οργάνωσε πολλές επιθέσεις, μοίρασε 9 ασίστ και είχε επίσης 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Το ματς κρίθηκε μεν στην αστοχία και την… πεσμένη ψυχολογία των Raptors που δεν μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά και προφανώς στην όρεξη και την αποτελεσματικότητα των Freaks που δεν φρέναραν καθόλου και πρόσφεραν και θέαμα.