Για την ένατη στροφή της East Division 2 οι Los Tromos υποδέχτηκαν την Κυριακή στην Καισαριανή τους Legacy με τους δεύτερους να παίρνουν δια πυρός και σιδήρου την έβδομη τους νίκη παραμένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου !

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα, με τις ομάδες να παίζουν αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά. Ο Γιαννακόπουλος με επτά πόντους πρωταγωνίστησε, ενώ η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους πέντε πόντους , για το double score (10-5) στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

H βόμβα τριών πόντων του Νταντινάκη έφερε τους Los Tromos sto +8 στην αρχή της δεύτερης περιόδου, με τους "Κληρονόμους" να αντιδρούν ! Με επιμέρους 14-2 και τους Γεωργαντή (6) & Βασαμανίδη (4), όχι μόνο ισορρόπησαν, αλλά και προσπέρασαν με 15-19 στο ημίχρονο.

Ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός και μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοπορία καθώς ο Κ. Γεωργιάδης είχε πέντε πόντους με τους Los Tromos να μην απομακρύνονται χάρη στα σουτ του Γιαννακόπουλου (5π), με το σκορ να διαμορφώνεται σε 24-31 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν για τα καλά ! Έσφιξαν την άμυνα τους και ροκάνισαν τη διαφορα πλησιάζοντας στον πόντο με το τρίποντο του Θεοδωρίδη (5). Στο κρίσιμο σημείο μίλησε η εμπειρία των Legacy. Βασαμανίδης  και Ρουσσόπουλος (από 4 πόντους αμφότεροι) έκαναν ένα σερί 6-0 και παρά το τρίποντο του Βεντούρη πήραν με πολύ κόπο το ροζ φύλλο με το τελικό 39-43 !

Mvp ήταν o πολύπειρος Μιχάλης Γεωργαντής. Είχε 6 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα και 2 λάθη. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο Κώστας Γεωργάδης με 9 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Πέτρος Γιαννακόπουλος έχοντας 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε:  Σε μια αναμέτρηση τόσο κλειστή αυτό που μέτρησε ήταν η εμπειρία και η αρκετά καλή διαχείριση των λεπτομερειών στο τέλος από τους νικητές. Αρκετά καλή και η παρουσία των Los Tromos που τους έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.