Για το άνοιγμα της αυλαίας της ένατης στροφής της South Division 2 οι Spartans αντιμετώπισαν το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό τους COLDnSTEAK Warriors και παίζοντας καλύτερα με το 25ο λεπτό πήραν την έκτη νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Με τα τρίποντα του Βάτσου (6) και την ενέργεια του Μαργαρίτη (4) αλλά και την καλή τους αμυντική συμπεριφορά (δέχθηκαν μόλις 9 πόντους - Καραγιαννάκης 4) έφτασαν στο +8 και έκλεισαν την πρώτη περίοδο μπροστά με 9-14.

Παρόμοια εικόνα είχε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Παρά την καλή απόδοση του Καραγιαννάκη (6) και παρότι οι γηπεδούχοι προσπέρασαν προσωρινά, δυσκολεύονταν να βρουν το δρόμο προς το καλάθι. Από την άλλη πλευρά οι "Πολεμιστές" με το δίδυμο Μαργαρίτη - Μακαρατζή (από πέντε πόντους) και το τρίποντο του Πιτσικαλη αντέδρασαν και πέρασαν μπροστά με 21-29 στου δρόμου τα μισά.

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Πρώτα, οι COLDnSTEAK με τους Μαργαρίτη (4) & Αμβροσίου (3) διατήρησαν απόσταση πέριξ των δέκα πόντων, όμως προς τη λήξη της τρίτης περιόδου οι Σπαρτιάτες βρήκαν ρυθμό και με επιμέρους 11-1 χάρη στους Καραγιαννάκη (7), Κυριαζίδη (6) και Μιχαλακάκο (4) πήραν κεφάλι στο σκορ με 40-38 στο τέλος της.

Έδειξαν διάθεση να καθαρίσουν το παιχνίδι όταν στο τέταρτο δεκάλεπτο πήγαν στο +7, όμως οι Πολεμιστές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με τον Μαργαρίτη (4) πλησίασαν στο καλάθι (47-45), όμως έμειναν από καύσιμα. Οι Spartans με ένα 6-0 και τους Κυριαζίδη (4), Καραγιαννάκη (3) και το τρίποντο κερασάκι στην τούρτα από τον Κουσούλη έφτασαν με κόπο στο ροζ φύλλο με το τελικό 57-47 !

Mvp αναδείχθηκε ο Άγγελος Καραγιαννάκης με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο αλάνθαστος Θοδωρής Κυριαζίδης καταγράφοντας 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. 

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν με double double ο Γιάννης Μαργαρίτης έχοντας 17 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 4 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στο τρίτο δεκάλεπτο, που γύρισαν τον διακόπτη , προσπέρασαν και πήραν ψυχολογία.