Το τρένο των  Power Strangers συνέχισε να σφυρίζει για το 10-0!!!

 Power όνομα και πράξη οι Strangers που δεν φοβήθηκαν ούτε την Ageli BC πέρασαν σαν σίφουνας από πάνω τους και στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή με το 10-0 να τους συνοδεύει.

 Με Γαλανόπουλο και Ανδρέα Βρελλό θα κάνουν καλές γιορτές οι πρωτοπόροι και αήττητοι του 2 ομίλου της D3. Το δίδυμο αυτό τους έδωσε την δέκατη νίκη επί της φιλόδοξης αλλά χωρίς την απαραίτητη δύναμη Ageli BC που δεν άντεξε και υποτάχτηκε στις ορέξεις των αντιπάλων. Με το τελικό 42-64 να μας δείχνει την διαφορά των δύο ομάδων.

Η πρώτη αμφίρροπη περίοδο, που έκλεισε με την Ageli μπροστά από το buzzer του Κωστάρα με 13-12 και καλό ματς του Μπακλους, ήταν η έκπληξη του παιχνιδιού γιατί καθώς στην συνέχεια του αγώνα οι Power Strangers επέβαλαν τον ρυθμό τους κλείνοντας το ημίχρονο στο 21-26. Με Γαλανόπουλο και Τσαουσλάρη να τους οδηγούν σε αυτό. Καθώς τα φάουλ του Αντωνόπουλου στοίχησαν στην Ageli.

 Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τους πρωτοπόρους, με τους Ανδρέα Βρελλό και Γαλανόπουλο να κάνουν πάρτι κάτω από τα καλάθια ο ένας είχε 19 και ο άλλος 23 ριμπάουντ!!!! Απλοποίησαν τα πράγματα και με το 12-19 της περιόδου πήγαν την διαφορά στο +12 και το 33-45.

 Με την άμυνα τους να συνεχίζει να βάζει δύσκολα στην Ageli και στην τέταρτη περίοδο η Power Strangers έφτασαν εύκολα στο 10-0 με το τελικό 42-64.

 Player of the mach: o Γαλανόπουλος με 17 πόντους μαζί με 23(10-13) ριμπάουντ, 2 τάπες και 28 eff . Από την άλλη πλευρά ο Αντωνόπουλος  με 5 πόντους 7(6-1) ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Παίκτης-κλειδί: Ο Ανδρέας Βρελλός με 15 πόντους 19(14-5) ριμπάουντ και 3 ασιστ, 2 κλεψίματα τα έκανε όλα για να έρθει η 10 νίκη.

Το ματς κρίθηκε. Στην δυναμική που είχαν μέσα στην ρακέτα η Power Strangers με 69 ριμπάουντ έναντι 32 των αντιπάλων. Αυτό τα λέει όλα.