Καθολική επικράτηση για τους BRICKLAYERS με 80-38 απέναντι στους ΚΟΝΔΟΡΕΣ.

O Τσίανος ξεκίνησε με καλάθι αλλά οι Κρίνης, Μοδάκης και Βέργος Ο. έκαναν το 6-2. Ο Τσιάνος σκόραρε ξανά ενώ ο Παντελής με τρίποντο έκανε το 6-7. Μάλιστα οι Χρονόπουλος και Κατζιλιεράκης έκαναν το +5. Ο Μοδάκης όμως με 5 πόντους και ο Κρίνης κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Το τελευταίο προβάδισμα των γηπεδούχων ήρθε στο 1ο λεπτό με τους Παπουτσή και Χρονόπουλο. Ο Μοδάκης με 4 πόντους και ο Χύτας κατάφεραν να δώσουν το προβάδισμα στους γηπεδούχους ενώ ο Παντελής ισοφάρισε εκ νέου. Με σερί όμως 14-0 οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ θέτοντας τις βάσεις της νίκης. Ο Κρίνης με 4 πόντους, ο Μοδάκης με 10 πόντους (2 τρίποντα) και ο Βέργος με 2 έκαναν την ανατροπή για το 35-19.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο 2ο ημίχρονο με τον Μοδάκη να σκοράρει για 3 και τους Κρίνη, Φακίτσα από 2. Ο Κατζιλιεράκης μείωσε αλλά νέα τρίποντα από τους Βέργο και Μοδάκη έκαναν το 50-21. Ο Κατζιλιεράκης με 5 πόντους του μείωσε ξανά αλλά ο Βέργος με τρίποντο και οι Χύτας, Μοδάκης αύξησαν τη διαφορά. Μάλιστα ο Μοδάκης με τρίποντο και ο Γκούσκος έκαναν το 62-26.

Με ένα μικρό σερί η διαφορά έπεσε με τους Κατζιλιεράκη, Τσίανο και Χρονόπουλο. Ο Μοδάκης όμως σκόραρε άλλους 5 πόντους και οι Κρίνης, Χύτας και Φακίτσας από 2. Ο Βέργος σκόραρε νέο τρίποντο και οι Κρίνης Μοδάκης με σουτ έγραψαν το τρομερό 80-34. Οι Χρονόπουλος και Παντελής μείωσαν στο τέλος.

MVP της αναμέτρησης ο Μοδάκης με 37 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

για τους φιλοξενούμενους ο Χρονόπουλος είχε 13 πόντους. 

Το ματς κρίθηκε: Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε, ασταμάτητοι οι BRICKLAYERS.