Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου Division (north 1ο group) οι Abaliers αναμετρήθηκαν με τους Pink Panthers. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο. Πιο αναλυτικά, ο αγώνας ήταν ντέρμπι για 1 ημίχρονο. Ύστερα, οι Abaliers πάτησαν το πόδι στο γκάζι, ξέφυγαν στο σκορ και κέρδισαν τους "πάνθηρες" με σκορ 67-44!

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν ωραίο, αλλά παράλληλα σκληρό μπάσκετ. 13-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Panthers να δημιούργουν μια διαφορά 3 πόντων υπέρ τους. Για τους γηπεδούχους Σχοινάς και Μώρος είχαν από 5 πόντους έκαστος. 3 σερί καλάθια έβαλε για τους προπορευόμενους ο Κοντός, ενώ με 4 πόντους ακολούθησε ο Ντζόγιας.

Στον ίδιο γρήγορο ρυθμό ακολούθησε και η 2η περίοδος. Η διαφορά μειώθηκε στον πόντο με τους Abaliers να μειώνουν πετυχαίνοντας 13 πόντους. 11 δέχθηκαν από τους Panthers. Οι άμυνες εξακολούθησαν να είναι σκληρές με τα φάουλ να έχουν την τιμητική τους. Για τους Abaliers τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε ο Σχοινάς. 1 goal-foul πέτυχε ο Δούκας. 5 είχε ο Παναγιωτακόπουλος και 3 ο Βενάρδος Ε. για τους ηνίοχους.

Η μεγάλη ζημιά έγινε για τους "πάνθηρες" στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Abaliers πάτησαν το πόδι στο γκάζι, επέβαλλαν τον άναρχο, αλλά παράλληλα γρήγορο ρυθμό τους και μετέτρεψαν το -1 σε +12. Οι Pink Panthers έχασαν την αμυντική τους δεινότητα και έμειναν αρκετά πίσω. Για τους Abaliers 9 είχε ο ασταμάτητος Σχοινάς και 4 ο Κυριαζής. 18-5 ήταν το επιμέρους σκορ. Στο τρίποντο του Παναγιωτακόπουλου στάθηκαν οι κακοί επιθετικά Panthers.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 4η περίοδος. Οι Abaliers συνέχισαν να παίζουν με πολύ μανία μπροστά, ενώ πίσω ήταν αρκετά συνεπείς. Πέτυχαν 23 πόντους, δέχθηκαν 12 από τους Panthers και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη. 67-44 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 8 είχε ο Μώρος και 5 ο Γ. Χρυσοσπάθης. 4 έβαλε ο Ε. Βενάρδος και από 3 Κοντός και Βενάρδος Θ. για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Χρυσοσπάθης με 9 πόντους, 12 ριμπάουντ (6-6), 1 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 μπλοκ και 1 λάθος σε 34 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μ. Παναγιωτακόπουλος με 11 πόντους, 18 ριμπάουντ (11-7), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 31 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Σχοινάς με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 1 ασίστ και 1 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 31 λεπτά αγώνα!