Το φινάλε του πρώτου γύρου του δεύτερου γρουπ της Division 3 επιφύλλασε ένα ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής στο Sala Sport Club, με τους Bricklayers να υποδέχονται τους αήττητους Power Strangers. Oι δεύτεροι διατήρησαν με κόπο αυτό το αήττητο χάρη στη δύναμη τους και το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο !

Ο αγώνας ήταν ντέμρπι στο ξεκίνημα του. Οι γηπεδούχοι με τον Μοδάκη (4) και το τρίποντο του Σαρρή ακολουθούσαν κατά πόδας τους αντιπάλους τους, που είχαν τον Γαλανόπουλο σε κέφια (6π) και προηγήθηκαν με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (13-14) στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Παρόμοια εξέλιξη είχαμε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Μοδάκης συνέχισε να είναι καυτός με 8 πόντους για τους Bricklayers που είδαν τον σαρρή να προσθέτει ένα ακόμα τρίποντο στον λογαριασμό του. Οι Power ωστόσο είχαν τους Πανοσκαλτση (5), Γαλανόπουλο (4) και Γκόλια (3) σε καλή κατάσταση ,με το ντέρμπι να είναι αδυσώπητο (29-30) στου δρόμου τα μισά.

Η μάχη κράτησε για πέντε ακόμα λεπτά στην επανάληψη. Μοδάκης (5) και Σαρρής (3) σκόραραν από μακριά, ωστόσο μετά τα μέσα της τρίτης περιόδου οι Strangers είδαν τον Τσαουσλάρη (7) να ανεβάζει την απόδοση του και παρέα με τους Γαλανόπουλο (5) και Γκόλια (4) οικοδόμησαν διψήφια απόσταση (42-52) στο φινάλε της !

Τα τελευταία δέκα λεπτά περιμέναμε την αντίδραση των bricklaeyrs, όμως παρά τον σταθερό σκόρερ Μοδάκη (7) και τους Κρινη (4) και Γιαννίκα (3) το ξέσπασμα τους δεν ήρθε ποτέ. Και αυτό δεν συνέβη καθώς ο Τσαουσλάρης ήταν εξαιρετικός κουβαλώντας με 13 πόντους τους Power Strangers ως το ροζ φύλλο. Τσατσας και Γκόλιας πρόσθεσαν από ένα τριποντάκι, με την κόρνα της λήξης να τους βρίσκει θριαμβευτές με το τελικό 60-77 !

Mvp αναδείχθηκε ο Νίκος Τσαουσλάρης που είχε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αλέξανδρος Μοδάκης με double double και 24 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αντώνης Γαλανόπουλος , επίσης με double figures και 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές αν και ζορίστηκαν , ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος και πήραν μια σημαντική νίκη.