Σε παιχνίδι της 11ης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Κόνδορες υποδέχτηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ τους Χαλέϊκερς και επικράτησαν στο νήμα μετά από μάχη σαράντα λεπτών ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2024 !

Οι ομάδες μπήκαν λίγο μουδιασμένα στην αναμέτρηση και δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με 5-2 στόχο βρήκαν οι Παπουτσής, Κατζιλιεράκης και Αναστασιάδης , ενώ οι αντίπαλοι τους ισορρόπησαν χάρη στον Καλογριδάκη (6)  και προσπέρασαν με 6-8 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια τα συγκροτήματα βρήκαν ρυθμό. Οι Κόνδορες με σερί 6-0 πέρασαν μπροστά χάρη στους Αναστασιάδη (6), Δημόπουλο και Α. Χρονόπουλο (από 3) και παρά τον ..οίστρο του Πούτου (8π) και το τρίποντο του Κάππου μπήκαν μπροστά στο ημίχρονο με 24-21.

Μετά την ανάπαυλα οι Κόνδορες υπέστησαν black out. Πέτυχαν μόλις 6 πόντους , γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι Χαλέϊκερς με σερί 13-0 , με τους Κάππο, Μπαλάσκα (από 5) και Καλογριδάκη (3) να σκοράρουν έξω από την περίμετρο , φτάνοντας ως το +8, με το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται εν τέλει στο 30-34.

Έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση μάλιστα ως τα μέσα της τέταρτης περιόδου όταν και προηγήθηκαν με 35-40 (Πούτος, Κάππος από 2, Καλογριδάκης 3), ωστόσο κάπου εκεί χτύπησε ο συναγερμός για τους Κόνδορες. Με σερί 7-0 ανέτρεψαν το σκηνικό χάρη στους Αναστασιάδη (4), Τσιάνο και Α. Χρονόπουλο (από 3π), προσπέρασαν με 42-41, και στα 4" με 2/2 βολές του Αναστασιάδη έκαναν το τελικό 44-41, καθώς ο Πούτος δεν ευστόχησε από πολύ μακριά !

Mvp ήταν ο ψύχραιμος Γιώργος Αναστασιάδης έχοντας 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Καλογριδάκης με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Άγγελος Χρόνοπουλος που μέτρησε 6 πόντους, 3 ριμπάουντ,3 ασιστ, 3 κλεψίματα & 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε : Ματς που παλάτζαρε πότε από τη μία και πότε από την άλλη πλευρά, με τους νικητές να κάνουν καλό φινις και να είναι πιο αποτελεσματικοί.