Οι ΜΓΚ δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες κόντρα στους Slow Leopards, επικράτησαν με 69-46 και συνέχισαν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα. 
Με το μαχαίρι στα δόντια, θέλησαν να μπουν οι ΜΓΚ στον αγώνα, για να μην αφήσουν περιθώρια στους Leopards. Με τον Λάιο να έχει 6 πόντους και τον Μαρτζάκη 4, οι «μαύροι» προηγήθηκαν με 20-8 με το τέλος της πρώτης περιόδου. Για τους φιλοξενούμενους, 6 έβαλε ο Παπαβασιλείου. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μην μπορούν να πάρουν ασφαλή διαφορά. Στο ημίχρονο, οι ΜΓΚ ήταν μπροστά με 11 πόντους, 30-19. 12 είχε ο Βασίλης Λάιος, ενώ 11 είχε ο Παπαβασιλείου για τους Leopards. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Λάιου μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη για να τελειώσει το παιχνίδι. Με πλουραλισμό στην επίθεση και καλές άμυνες, οι ΜΓΚ κατάφεραν να τρέξουν ένα επιμέρους 23-18 σερί και να εκτοξεύσουν την διαφορά στους 16, 53-37. Για τους Slow Leopards, ο Παπαβασιλείου είχε 14 πόντους και ο Κατσιάπης 9. 

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους ΜΓΚ να διατηρούν το προβάδισμα τους με μεγάλη ευκολία και να παίρνουν τελικά τη νίκη με 69-46. Το τελικό σκορ, αντικατοπτρίζει την εικόνα των ομάδων στην αναμέτρηση, αφού ο ΜΓΚ δεν απειλήθηκαν από τους ελλιπέστατους και αξιόμαχους Leopards. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Λάιος, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους (1/2 βολές, 8/13 δίποντα), 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 τάπα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Πάνος Δημόπουλος με 5 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη. 

Κομβικός για τους νικητές ήταν ο Αντρέας Μακρής, ο οποίος είχε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ. 

Που κρίθηκε: Στις ανάσες και στην ποιότητα που είχαν οι ΜΓΚ.