Στο πλαίσιο της 11ης  αγωνιστικής του 3ου Division (group 1) η Πόρτο αντιμετώπισε τους Mambas. Το παιχνίδι ήταν άκρως ανταγωνιστικό με τις 2 ομάδες  να παίζουν σκληρό, αλλά παράλληλα ωραίο μπάσκετ. 52-47 ήταν το τελικό σκορ με την Πόρτο να παίρνει την νίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σε υψηλό τέμπο και φάνηκε από την αρχή ότι θα βλέπαμε 1 ωραίο ματς. 14-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «Πορτογάλους» να παίρνουν 1 ισχνό προβάδισμα. 5 πόντους είχε για τους γηπεδούχους είχε ο Ζαφειράκης. Με 3 πόντους έκαστος ακολούθησαν Γεωργούσης, Κουτσούρης και Ψαλιδόπουλος. Κοντογιάννης και Σ. Ζυγούκης πέτυχαν από 2 καλάθια ο καθένας για τους φιλοξενούμενους!

Η διαφορά έφτασε τους 6 πόντους στην 2η περίοδο. Ο αγώνας συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός. Οι 2 ομάδες έδειχναν ικανές για την νίκη με το ματς να είναι άκρως συναρπαστικό. 17-13 ήταν το επιμέρους σκορ με την απόσταση μεταξύ των 2 ομάδων να αυξάνεται ελαφρώς! Για τους προπορευόμενους Κουτσούρης, Γκόρος και Ψαλιδόπουλος είχαν από 5 πόντους ο καθένας. Τα αδέρφια Ζυγούκης κουβάλησαν επιθετικά τους Mambas με τον Γιώργο να έχει 7 και τον Σπύρο 6 πόντους!

Ο ρυθμός έπεσε στο 3ο δεκάλεπτο. Συνολικά μπήκαν 13 πόντοι (9-4) με την Πόρτο να κρατάει γερά τα ηνία του αγώνα (+11 πόντοι). Η διαφορά έφτασε διψήφιο αριθμό με τους Mambas να αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα. Για τους γηπεδούχους 2 τρίποντα πέτυχε ο εκπληκτικός Κουτσούρης με τον Ψαλιδόπουλο να ακολουθεί με 1. Γ. Ζυγούκης και Κοντογιάννης μοιράστηκαν τους 4 πόντους των Mambas (2 ο καθένας).

Τα «φίδια» πέρασαν στην αντεπίθεση στην 4η περίοδο. Με εκπληκτικές άμυνες και καλά οργανωμένες επιθέσεις επιχείρησαν την ανατροπή εφαρμόζοντας το κόλπο γκρόσο. Μολαταύτα, η διαφορά των 11 πόντων ήταν εν τέλει πολύ μεγάλη με την Πόρτο να κλειδώνει την νίκη με την τρίποντη βόμβα του Ψαλιδόπουλου στα τελευταία λεπτά. 52-47 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει 12-18. Για τους νικητές 7 πόντους έβαλε ο Γκόρος και 4 ο Ψαλιδόπουλος. 7 είχε ο Γ. Ζυγούκης και 4 ο Σ. Ζυγούκης για τους μαχητικούς ηττημένους Mambas!

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Γκόρος με 12 πόντους, 13 ριμπάουντ (12-1), 5 ασίστ,3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 33 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Ζυγούκης με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 34 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Ψαλιδόπουλος με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ (2-2), 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 28 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τον πάντα στο τέλος clutch Γκόρο και από το τρίποντο του Ψαλιδόπουλου στα τελευταία λεπτά!