Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, οι Χαλέϊκερς εξαργύρωσαν την συνέπεια που είχαν στο μεγαλύτερο μέρους του ματς και παρά την δεινότητα του Κωστάρα έφτασαν στη νίκη με 59-46. 

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι Χαλέϊκερς έδειξαν τις διαθέσεις τους απέναντι στην Ageli και προηγήθηκαν με 15-3, με τον Χαρδαβέλλα να έχει 6 πόντους και τον Τζαβάρα 4. Για τους γηπεδούχους και τους 3 πόντους της ομάδας σημείωσε ο Τσουμάνης. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η παραγωγικότητα ανέβηκε, χωρίς ωστόσο να αλλάζει η διαφορά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 27-15. Για τους Χαλέϊκερς ο Χαρδαβέλλας είχε φτάσει στους 11, ενώ για την Ageli ο Κωστάρας 6 και ο Τσουμάνης 5.

Στο τρίτο δεκάλεπτο είδαμε σόου. Ο Κωστάρας το έβλεπε βαρέλι. Όπως και να πετούσε την μπάλα, εκείνη κατέληγε στο καλάθι. Η Ageli έριξε την διαφορά σε μονοψήφιο, αλλά ο Χαρδαβέλλας με δικό του σόου μέσα στο ζωγραφιστό την έστειλε και πάλι στους 11, 43-32. 

Οι Χαλέϊκερς, διαχειρίστηκαν άψογα την διαφορά τους και στο τέταρτο δεκάλεπτο και κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική και δύσκολη νίκη με 59-46. Η Ageli, πλήρωσε το κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο στον αγώνα, όπου σκόραρε μόλις ένα εντός πεδιάς καλάθι.

MVP: Ο Γιώργος Χαρδαβέλλας ήταν εξαιρετικός με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα κλέψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Κωστάρας με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι ένα κλέψιμο. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Νίκος Βλάχος είχε 6 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. 

Που κρίθηκε: Στην συνέπεια που είχαν οι Χαλέϊκερς για 40 λεπτά!