Με ντέρμπι ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος για το δεύτερο γκρουπ της Divosion 3 το απόγευμα της Κυριακής στο Ίλιον, με τους Basketfathers να υποδέχονται τους Bricklayers. Mετά από μια ματσάρα 40 λεπτών, αποθέωση τόσο του επιθετικού μπάσκετ όσο και το ευ αγωνίζεσθαι, οι δεύτεροι θριάμβευσαν χάρη στα πιο φρέσκα πόδια , ζευγαρώνοντας τις επιτυχίες τους επί των ανιτπάλων τους και πιάνοντας τους στη δεύτερη θέση του ομίλου !

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στην αρχή παίζοντας σε full speed tempo. Ο Σιάνης ήταν εξαιρετικός για τους γηπεδούχους με 11 πόντους, ενώ Καλτσάς και Δερμιτζάκης είχαν από τρεις. Από την άλλη πλευρά Μοδάκης και Γιαννίκας με 10 πόντους έκαστος έστησαν πάρτυ, και με δύο συνεχόμενα τρίποντα από τον καθένα οι Bricklayers πήραν το προβάδισμα με 17-24 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον ίδιο ρύθμο και στη δεύτερη περίοδο. Με τον Κουταλιά να μπαίνει στην εξίσωση με έξι πόντους και τους Σαρρή και Λοϊζο να προσθέτουν από πέντε απέκτησαν διψήφια διαφορά. Παρά τις ενέργειες των Σιάνη, Κωστή, Καλτσά (από 4π) και το τρίποντο του Δερμιτζάκη την διατήρησαν προηγούμενοι με 36-48 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι Layers συνέχισαν το τρέξιμο σε κάθε ευκαιρία χτυπώντας ανελέητα στο transition. Mε αιχμές του δόρατος τους Μοδάκη και Σαρρή (από 6π) έφτασαν ως το +18. Οι Basketfathers προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ με τους Τρίμη (6), Καλτσά και Κωστή (από 4π), με το σκορ να είναι στο 52-66 στο τριαντάλεπτο.

Οι Fathers επιχείρησαν να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά στην τελική ευθεία. Ο Σιάνης ανέλαβε ξανά το όπλο του (9π) μαζί με τον Καλτσά (7) και τον Δερμιτζάκη (5) μείωσαν ως τους οκτώ, ωστόσο ο Κουταλιάς δεν αστειευόταν ! Με 13 πόντους μαζί με τους Μοδάκη (6) και Λοϊζο (4) προστάτεψαν τη διαφορά και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο με το τελικό 77-92 !

Mvp αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Μοδάκης με σχεδόν triple double και 26 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασιστ και ένα λαθάκι. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Σιάνης με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Key player ήταν ο Άγγελος Κουταλιάς με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στη διαφορά ταχύτητας αλλά και δυνάμεων για τους νικητές.