Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου για το δεύτερο γκρουπ της Division 3 οι Brotherhoops συνάντησαν τους Gispy Blinders στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων και φορτσάροντας στα τελευταία λεπτά διπλασίασαν τις νίκες επί των αντιπάλων τους στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν ενώ δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν κυρίως με τους Α.Βουγά (4) και Βιτανόπουλο (3), ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν κατά πόδας χάρη στον οίστρο του Πολίτη (7π) , για το 10-9 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων. Ο Πολίτης συνέχισε την υψηλή πτήση με ακόμα 10 πόντους και με το τρίποντο του Πιπιλη προσπέρασαν. Στην άλλη πλευρά ο Τζεβελέκος (5) και ο Α. Βουγάς (4) κράτησαν τους Brotherhoops κοντά στο σκορ (21-27) στο ημίχρονο.

Το ντέρμπι μαινόταν και μετά την ανάπαυλα. Ο Χάλαρης ανέβασε αισθητά την απόδοση του και ηγήθηκε με 11 πόντους, ενώ Κωτσάκης με 5 και Βιτανόπουλος με 4 έσυραν το χορό για τους Ηoops την ώρα που οι Blinders είδαν τον Θεοδωρόπουλο (10) να σκοράρει από μακριά μένοντας πίσω με μόλις την ελάχιστη διαφορά (42-41) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί. Με τον Κωτσάκη να παίρνει τη μπαγκέτα με 9 πόντους, και τους Τζεβελέκο, Α. Βουγά και Χάλαρη να συμπληρώνουν με τρεις έκαστος πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Οι Gipsy Blinders πάλεψαν χάρη στους Θεοδωρόπουλο (5), Πολίτη και Παλούμπη (από 4) ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει το ροζ φύλλο, που κατέληξε στα χέρια των Brotherhoops με το τελικό 62-54.

Mvp αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Τζεβελέκος έχοντας 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα λάθος. για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Διονύσης Πολίτης. Είχε 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Key player ήταν ο Ηλίας Χάλαρης με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν την απόδοση τους στα κρίσιμα τελευταία λεπτά και κατέκτησαν τη νίκη.