Το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι Pink Panthers για την πρώτη στάση του δεύτερου γύρου του πρώτου γκρουπ της Division 3 επικράτησαν των New York Bricks για δεύτερη φορά φέτος καθώς ανέβασαν την απόδοση τους μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά !

Αρκετά ισορροπημένο και με αργό ρυθμό, ήταν το ξεκίνημα του αγώνα. Για τους γηπεδούχους πρωταγωνίστησε ο Θ. Βενάρδος με δύο τρίποπντα και έξι πόντους, ενώ Ν (5) και Θ (3). Πλέτσας απάντησαν για τους αντιπάλους τους , για το ισόπαλο 8-8 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους Πάνθηρες να βρίσκουν σκορ από τους Γκίκα (5) και Αγόρη (4). Στην αντίπερα όχθη οι Θ. Πλέτσας (4) και Βιδάλης (3) κράτησαν τους Bricks κοντά στο σκορ (20-17) στο ημίχρονο. 

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι άλλαξε άρδην ! Ειδικότερα μετά το 22-23 οι Ροζ έτρεξαν ένα επιμέρους 19-3 με την τριπλέτα Μπαρμπαρόσου (8), Θ. Βενάρδου (6) και Κοντου (5) να σκοράρει τόσο από μακριά όσο και κοντά στο καλάθι. Οι Νεουορκέζοι προσπάθησαν με τους Θεοδοσίου (4) και το τρίποντο του Λιάσκου, αλλά έμειναν πίσω με 41-26 στο τριαντάλεπτο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Pink Panthers διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης συντηρώντας διψήφιες διαφορές με τον Κοντο (8π) να είναι ο πιο δραστήριος, ενώ ο Μανές (7) απείλησε , αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, με τους Πάνθηρες να φτάνουν στη νίκη με το τελικό 49-39.

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Αγόρης με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ανδρέας Μανές με 7 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Θωμάς Βενάρδος που είχε 12 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Στο ξέσπασμα και την εν γένει απόδοση των νικητών στο τρίτο δεκάλεπτο.